Je golftechniek verbeteren

Ben jij op zoek naar manieren om je golftechniek naar een hoger niveau te tillen? Bij Golf Amsteldijk hebben we alles in huis om jou te helpen jouw golfskills te verbeteren en het maximale uit je spel te halen. Of je nu een beginnende golfer bent of al wat ervaring hebt, onze ervaren PGA golfprofessionals staan voor je klaar om je te begeleiden op de weg naar een beter golfspel. Ontdek de verschillende aspecten van golf waar je je golftechniek voor kunt verbeteren!

Golfswing verbeteren

Wil je jouw golfswing verbeteren en meer afstand bereiken? Onze instructeurs zullen je helpen bij het verbeteren van je golftechniek, het optimaliseren van je houding en het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit voor een krachtige en nauwkeurige golfslag.

Putten en chippen

Ontwikkel precisie en controle in het korte spel met onze gespecialiseerde lessen in putten en chippen. Leer de juiste technieken om je golftechniek te verbeteren op de green. Onze PGA professionals zullen je begeleiden om jezelf te onderscheiden in dit cruciale deel van het golfspel.

Slice voorkomen

Een veelvoorkomend probleem bij golfers is de slice. Leer de oorzaken begrijpen en ontvang specifieke instructies om een slice te voorkomen. Ontwikkel de juiste techniek en grip om rechte en consistente slagen te slaan.

Afslaan golf

Onder begeleiding van onze ervaren PGA professionals leer je de juiste technieken en strategieën om met vertrouwen van de tee te slaan. Optimaliseer je houding, grip en swing om meer afstand en nauwkeurigheid te bereiken, waardoor je spel naar nieuwe hoogten wordt getild. Ontdek de kunst van het afslaan met golf en verbeter je golftechniek op onze prachtige golfbanen.

Bunkerslagen oefenen

Bunkerslagen kunnen lastig zijn, maar met de juiste techniek en oefening kun je ze beheersen. Onze golfprofessionals zullen je begeleiden bij het begrijpen van de subtiele nuances van bunkerslagen en je de vaardigheden aanleren om met vertrouwen uit de bunker te komen.

Verbeter je golftechniek bij Golf Amsteldijk

Ontdek de "9 Werelden van Golf" op ons oefenterrein, waar je al deze technieken kunt oefenen en perfectioneren in een uitdagende omgeving. Welke golftechniek je ook wil verbeteren, onze faciliteiten bieden de perfecte setting voor gerichte training.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met golf, bieden wij een kennismakingscursus aan. In drie lessen van 50 minuten leer je de essentiële fundamenten van golf, inclusief etiquette en mag je gratis gebruikmaken van leenclubs. Begin jouw golfavontuur bij Golf Amsteldijk en ontdek de vreugde van het spel, of je nu een beginnende golfer bent of je golftechniek wilt verbeteren. Wil je een dagje golfen met vrienden tijdens een vriendenuitje, of wil jij een geslaagd bedrijfsuitje? Ook dat bieden wij aan bij Golf Amsteldijk! Begin jouw golfavontuur en ontdek de vreugde van het spel, of je nu een beginnende golfer bent of je golftechniek wilt verbeteren.
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

E-mail updates ontvangen?