GVB halen

Haal je GVB bij Golf Amsteldijk! Onze professionals zijn afgestapt van het idee dat er maar één manier is om een goede slag te maken die eindeloos herhaald moet worden. In plaats daarvan hanteren wij een logischere trainingsaanpak. We leren golfers hoe ze vanuit een comfortabele lichaamshouding, ongeacht eventuele blessures of beperkingen, de meest effectieve slag kunnen maken. Dankzij dit individuele maatwerk verbetert iedereen zijn of haar swing en haal jij binnen no-time je GVB!

De eerste stappen om je GVB te halen

Je hebt al wat ervaring op de green en bent nu klaar om je GVB te halen, voor het echte werk op de grote baan. Afslaan, chippen, en putten binnen de par zijn nu je nieuwe doelen. Het vergt tijd en oefening, maar door onze beginnerscursus te volgen, zorgt voor snelle vooruitgang en kun jij je GVB halen. Je gaat je tijdens deze cursus bezighouden met ons lesprogramma ‘Op naar de grote baan’. Wanneer jij je GVB hebt behaald, krijg jij vervolgens toegang tot de grotere banen. Naast deze cursus raden we aan om minimaal één keer per week te oefenen. Clubs kun je bij ons huren, maar we adviseren om een eigen halve set aan te schaffen. Het is ook nuttig om je voor te bereiden op het theorie-examen. Heb je nog geen ervaring maar wil je wel stappen zetten om je GVB te halen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze kennismakingscursus.

Voor slechts €40 per jaar kun je je GVB laten registreren.

Op naar de grote baan

Voor maar €199,- p.p. krijg je:
  • 10 lessen van 50 minuten, inclusief één baanles met een pro
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen
Om deze cursus te kunnen volgen, dien je lid te zijn van Golf Amsteldijk. Je kunt kiezen tussen twee maandkaarten of een jaarkaart.

Wedstrijden

Als je je GVB hebt gehaald en dus een handicap van 54 of lager hebt, kun je deelnemen aan de wedstrijden op Amsteldijk. Schrijf je in voor de Maandbeker Wedstrijd en de Inloop Play Together. Heb je een handicap tussen 36 en 54, dan kun je ook deelnemen aan de Hoge HCP wedstrijd. Vanaf handicap 36 of lager kun je je inschrijven voor de Woensdagavond Competitie en Zomer Matchplay. Meer informatie of data? Kijk dan in de agenda.

Arrangementen naast het halen van je GVB

Wil jij juist graag onze golfbaan bezoeken en golfen zonder GVB? Boek leuke vriendenuitjes of bedrijfsuitjes, met je collega’s, om de sfeer op de werkvloer te stimuleren. Voor de sportievelingen regelen wij een sportief teamuitje met je voetbal-, hockey-, of korfbalteam, zodat jullie aan je teamgeest kunnen werken. En voor de romantici onder ons, kun je een golfdate arrangeren om indruk te maken op je date! Oefen je vaardigheden, zoals afslaan, chippen en putten zonder de verplichting van een GVB. Er is altijd genoeg te beleven bij Golf Amsteldijk!
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

De hele maand april 2e dagkaart voor de halve prijs met kortingscode: START2024

E-mail updates ontvangen?