Brasserie 10 Hier voelt iedereen zich thuis

Brasserie 10

Na 9 holes komt 10; Brasserie 10. Een authentieke boerderij, uitzicht over de polder, een sfeervolle ambiance en smaakvolle gerechten zijn de ingrediënten van Brasserie 10. De stijlvolle inrichting van Rivièra Maison in het voormalige voorhuis van de boerderij laat het interieur mooi overlopen in de natuurlijke omgeving. Onze ervaren chef kok laat je proeven van eigentijdse gerechten die zeer prettig geprijsd zijn en de bediening zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!

High tea, lunch of diner?

High Tea
Je kunt onbeperkt thee drinken met keuze uit verschillende verfijnde smaken uit ons assortiment. Geniet van rijkelijk belegde sandwiches, scones en fruitige jam en zoetige soesjes. De high tea kan uitgebreid worden met belegde mini ciabiatta’s, groentequiches, chocoladebrownies of bonbons.

Lunch
Voor de lunch hebben wij een uitgebreide menukaart. Je kunt kiezen uit soepen, salades, belegde broodjes en maaltijden voor de grote trek. Als afsluiter kun je genieten van een bolletje schepijs naar keuze.

Diner
Voor het diner heb je keuze uit soepen, maaltijdsalades, voor-, hoofd- en nagerechten en ook de vegetariër kan bij ons terecht. Met een heerlijk glas bier of een wijntje maak je het diner compleet. Bekijk onze menukaart!
Ga naar Brasserie 10
paint spatter

E-mail updates ontvangen?