Golfdate bij Golf Amsteldijk

Zoek je een unieke en onvergetelijke date-ervaring? Bij Golf Amsteldijk combineren we de ontspanning en het plezier van golf met de spanning en romantiek van een date. Of je nu al een goede golfer bent of nog nooit een club hebt aangeraakt, een golfdate bij ons is de perfecte manier om iets op te laten bloeien. Geniet van de schoonheid en rust van onze natuurlijke omgeving terwijl je samen leert, lacht en speelt. Maak indruk met je swing, of lach samen om de gemiste ballen. Bij een golfdate draait alles om samen genieten. Beleef de magie van golf en romantiek op een golfdate bij Golf Amsteldijk.

Een swingende start van je date

Een date is natuurlijk spannend, zeker als het een eerste date is. Dan kan het fijn zijn om tijdens je eerste date een activiteit te ondernemen. Mocht het gesprek even stilvallen, dan kun je nog steeds indruk maken met een mooie slag. Bij Golf Amsteldijk zien we graag nieuwe liefde opbloeien.

Leer elkaar beter kennen en swing jezelf door de date. Bekijk de tarieven via de button hieronder.
Tarieven

Op golfdate midden in de natuur

Op date gaan is natuurlijk leuk, maar op date gaan in een prachtige omgeving is natuurlijk extra bijzonder. Door een mooie locatie uit te kiezen, maak je al gelijk een goede indruk op je date. Golf Amsteldijk ligt midden in de natuur en is een prachtige locatie voor jullie om op date te gaan. Nadat jullie klaar zijn met het golfen, kunnen jullie samen napraten bij het gezellige Brasserie 10. Een leuke en knusse boerderij die volledig is gerenoveerd. Hier kun je genieten van een heerlijke lunch of diner, of je pakt wat vitamine D mee op ons zonneterras. De perfecte afsluiter voor een leuke date en misschien wel het startpunt van iets moois.
Bekijk onze tarieven
)

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

* Verplichte velden.

E-mail updates ontvangen?