Zakelijk

Op zoek naar een locatie waar je met jouw bedrijf evenementen kunt organiseren? Zoek niet verder, want Golf Amsteldijk is veel meer dan alleen maar golfen. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om met jouw bedrijf zakelijke evenementen te houden in ons sfeervolle Brasserie 10. Wij vinden het belangrijk voor organisaties om groei te realiseren en het verleden leert dat de combinatie van golfen en netwerken hand in hand gaan. Daarom stellen wij onze ruimtes voor jou beschikbaar in onze authentieke boerderij met sfeervolle inrichting. Er zijn diverse arrangementen mogelijk voor jouw bedrijf, kom met je collega’s vergaderen, brainstormsessies houden, netwerken of een golfclinic volgen. Maak gebruik van onze arrangementen, kom golfen en realiseer groei met jouw bedrijf bij Golf Amsteldijk!

Zakelijke events

Bij Golf Amsteldijk organiseren wij zakelijke events. Wanneer je met een klein groepje wil sparren of juist een vergadering wil houden met het hele bedrijf, stellen wij ruimtes voor je beschikbaar in onze authentieke boerderij Brasserie 10. Hier bieden wij diverse arrangementen aan. Kijk voor alle arrangementen voor vergaderingen, zakelijke evenementen en golfclinics hier.
Arrangementen

Golfclinic

Kom met je collega’s een golfclinic volgen op de 9 werelden van Golf, dit is ons unieke trainingscentrum van 44 hectare. Hier krijg je les van onze beste golfprofessionals, waardoor jouw bedrijf straks vol zit met getrainde golfers.
paint spatter
paint spatter

Dit vonden andere golfers van ons

M
Marcel
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Prachtig golfcentrum op een unieke locatie.
L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.
S
Stephan Danser
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Onbeperkt ballen slaan, waar vind je dat. Lekker oefenen met je oude Hockey vrienden. Top.

Vergaderen

Vergader met je organisatie op onze prachtige locatie in de natuur. Plan je volgende vergadering in en houdt hier een training, een waardevolle presentatie of een brainstormsessie. Ons unieke sfeervolle boerderij Brasserie 10 sluit aan op jouw wensen, is makkelijk te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.
Bekijk mogelijkheden

Business Events

Wil je een groter bedrijfsevenement organiseren? Dan zit je goed bij Golf Amsteldijk. Wij bieden namelijk ook grotere ruimtes aan in onze boerderij, zodat jij een bedrijfsjubileum, netwerkborrel of relatiedag kan houden.
Bekijk arrangementen

Business Cup

Ontdek de Golf Amsteldijk Business Cup, een unieke mix van golf, netwerken en competitie. Ideaal voor zowel ervaren golfers als beginners, deze competitie biedt zeven volledig verzorgde golfwedstrijden, inclusief maaltijden en netwerkmogelijkheden. Voor € 1.150,- per jaar per team van twee, combineert de Business Cup sport en zakelijke interactie in een prachtige omgeving. Perfect voor bedrijven die willen genieten van sport en netwerken. Geïnteresseerd? Klik dan snel hier en lees meer!

Bedrijfsjubileum vieren

Wil je met jouw bedrijf een jubileum vieren? Ook daarvoor kun je terecht bij Golf Amsteldijk! Wij bieden namelijk ook grotere bedrijfsevenementen aan en nodigen je maar al te graag uit in onze unieke boerderij Brasserie 10, gelegen in een prachtige polder omgeving. Wij stellen hier diverse ruimtes beschikbaar, zodat jij met jouw bedrijf een feest kan geven om nooit te vergeten. Er is ruimte voor maximaal 120 personen. Onze locatie is makkelijk te bereiken via de A9 en daarnaast bieden wij gratis en ruime parkeergelegenheid aan. Voor jouw bedrijfsjubileum ben je bij Golf Amsteldijk aan het juiste adres!

Er zijn dus genoeg opties voor jouw bedrijf om zakelijke evenementen bij ons te organiseren. Wil jij juist onze golfbaan opzoeken in je vrije tijd? Neem dan een kijkje op ons ‘’dagje uit’’ pagina, waar je jouw vriendenuitje of golfdate kan inplannen! Er zijn voor alle bovenstaande events variaties mogelijk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan ons uiterste best doen om dit voor jou te regelen!
paint spatter
)

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

* Verplichte velden.

Golf Amsteldijk

E-mail updates ontvangen?