Zakelijk

Op zoek naar een locatie waar je met jouw bedrijf evenementen kunt organiseren? Zoek niet verder, want Golf Amsteldijk is veel meer dan alleen maar golfen. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om met jouw bedrijf zakelijke evenementen te houden in ons sfeervolle Brasserie 10. Wij vinden het belangrijk voor organisaties om groei te realiseren en het verleden leert dat de combinatie van golfen en netwerken hand in hand gaan. Daarom stellen wij onze ruimtes voor jou beschikbaar in onze authentieke boerderij met sfeervolle inrichting. Er zijn diverse arrangementen mogelijk voor jouw bedrijf, kom met je collega’s vergaderen, brainstormsessies houden, netwerken of een golfclinic volgen. Maak gebruik van onze arrangementen, kom golfen en realiseer groei met jouw bedrijf bij Golf Amsteldijk!

Zakelijke events

Bij Golf Amsteldijk organiseren wij zakelijke events. Wanneer je met een klein groepje wil sparren of juist een vergadering wil houden met het hele bedrijf, stellen wij ruimtes voor je beschikbaar in onze authentieke boerderij Brasserie 10. Hier bieden wij diverse arrangementen aan. Kijk voor alle arrangementen voor vergaderingen, zakelijke evenementen en golfclinics hier.
Arrangementen

Golfclinic

Kom met je collega’s een golfclinic volgen op de 9 werelden van Golf, dit is ons unieke trainingscentrum van 44 hectare. Hier krijg je les van onze beste golfprofessionals, waardoor jouw bedrijf straks vol zit met getrainde golfers.
paint spatter
paint spatter

Vergaderen

Vergader met je organisatie op onze prachtige locatie in de natuur. Plan je volgende vergadering in en houdt hier een training, een waardevolle presentatie of een brainstormsessie. Ons unieke sfeervolle boerderij Brasserie 10 sluit aan op jouw wensen, is makkelijk te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.
Bekijk mogelijkheden

Business Events

Wil je een groter bedrijfsevenement organiseren? Dan zit je goed bij Golf Amsteldijk. Wij bieden namelijk ook grotere ruimtes aan in onze boerderij, zodat jij een bedrijfsjubileum, netwerkborrel of relatiedag kan houden.
Bekijk arrangementen

Amsteldijk business

Wij moedigen je graag aan om te gaan netwerken op en naast de golfbaan via Amsteldijk business. Wij staan voor meer dan alleen golfen met zakelijke netwerken. Het is Golfen, Gunnen en Groeien. Wij zorgen ervoor dat je met elkaar kan netwerken en diensten kunt koppelen. Wij zien organisaties graag samenkomen en elkaars netwerk in te zetten voor een goed doel. Word lid en neem deel aan de 9 volledig verzorgde Businessdagen in het jaar. Waar je niet alleen op persoonlijk vlak gaat groeien, maar ook op zakelijk vlak.

Bedrijfsjubileum vieren

Wil je met jouw bedrijf een jubileum vieren? Ook daarvoor kun je terecht bij Golf Amsteldijk! Wij bieden namelijk ook grotere bedrijfsevenementen aan en nodigen je maar al te graag uit in onze unieke boerderij Brasserie 10, gelegen in een prachtige polder omgeving. Wij stellen hier diverse ruimtes beschikbaar, zodat jij met jouw bedrijf een feest kan geven om nooit te vergeten. Er is ruimte voor maximaal 120 personen. Onze locatie is makkelijk te bereiken via de A9 en daarnaast bieden wij gratis en ruime parkeergelegenheid aan. Voor jouw bedrijfsjubileum ben je bij Golf Amsteldijk aan het juiste adres!

Er zijn dus genoeg opties voor jouw bedrijf om zakelijke evenementen bij ons te organiseren. Wil jij juist onze golfbaan opzoeken in je vrije tijd? Neem dan een kijkje op ons ‘’dagje uit’’ pagina, waar je jouw vriendenuitje of golfdate kan inplannen! Er zijn voor alle bovenstaande events variaties mogelijk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan ons uiterste best doen om dit voor jou te regelen!
paint spatter
)

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

* Verplichte velden.

Golf Amsteldijk

E-mail updates ontvangen?