BELEEF EEN DAG VOL GOLFPLEZIER BIJ GOLF AMSTELDIJK

Ga de green op bij het grootste oefencentrum van Europa en beleef een onvergetelijke golfervaring met onze dagkaart. Voor slechts €20,50 krijg je toegang tot de 9 Werelden van Golf, de 9 Holes Par 3 baan en onze driving range!
paint spatter
paint spatter

Wat houdt een dagkaart in?

Met een dagkaart bij Golf Amsteldijk geniet je van een complete golfervaring. Jij krijgt toegang tot de 9 Werelden van Golf, de 9 Holes Par 3 baan en onze driving range voor het beoefenen van de golfsport. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint, onze dagkaart biedt je de vrijheid en het gemak om in je eigen tempo te spelen en te oefenen. Bij het aanschaffen van een dagkaart ontvang jij:

Onbeperkt gebruik van het oefencentrum

  • Ervaar onze 9 Werelden van Golf, waar je je swing kunt perfectioneren en verschillende golftechnieken kunt oefenen. Ons oefencentrum is ontworpen voor golfers van alle niveaus, van beginners tot professionals.
Toegang tot de 9 holes Par 3 baan
  • Verbeter je korte spel op onze prachtige 9 holes Par 3 baan. Deze baan is ideaal voor spelers die hun techniek willen verfijnen en genieten van een ontspannen rondje golf.
Gratis gebruik van driving range ballen
  • Sla zoveel ballen als je wilt op onze driving range en werk aan je afstanden en precisie.
Dagkaart aanschaffen

Waarom kiezen voor een Amsteldijk dagkaart?

M
Mary Eerman
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Amsteldijk het Golfcentrum voor iedereen die passie heeft voor golfen! Wil je oefenen, lessen, spelen en bewegen in een fantastische sfeer dan ga je naar Amsteldijk.
A
A. Eweg
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
oefenen de hele dag met zoveel ballen als je wilt voor een zeer vriendelijke maandprijs, uit een ballenmachine ballen halen kost je meer per maand. de kwaliteit van de ballen is prima met gras afslagen, puttinggreen en gras chippen is super groot.Fijne oefenbunkers en natuurlijk het kortespel oefenop een leuke par drie baan
T
Tazman 2725
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Geweldig daar, met de 9 werelden kan je echt van alles oefenen. Voor 20,50 kan je de hele dag par3 spelen, oefenen op de 9 werelden en de driving range met onbeperkt aantal ballen.

Golfspullen om te huren (optioneel)

Om jouw golfavontuur bij Golf Amsteldijk nog aangenamer te maken, bieden we diverse extra verhuuropties aan.

  • Voor golfers die voor het eerst aan hun golfavontuur starten, hebben wij de starterskit (€17,50). Deze bevat 3 leenclubs (putter, pitching wedge en ijzer 7), scorekaarten, een plattegrond, 3 ballen en een pitchfork.
  • Heb jij al enige ervaring en wil je alleen de leenclubs huren? Voor beginnende golfers is er een basis golfclubset (€7,50) met een putter, pitching wedge en ijzer 7.
  • Ben je een gevorderde golfer? De gevorderde golfclubset (€12,50) omvat een putter, pitching- en sand wedge, ijzers 6 t/m 9, houten 3, driver en golftas (exclusief €50,- borg).
  • Voor de echte pro is er een uitgebreide set (€17,50) met driver, wood 3, hybride 5, ijzers 6 t/m 9, PW, SW, putter, golftas en trolley (exclusief €50,- borg).
Koop nu je dagkaart en beleef een onvergetelijke golfdag bij Golf Amsteldijk!

E-mail updates ontvangen?