WORD LID VAN GOLF AMSTELDIJK!

Of je nu een beginnende golfer bent of een doorgewinterde professional, onze abonnementen zijn speciaal ontworpen om aan al jouw golfbehoeften te voldoen. Geniet van onbeperkte toegang tot onze 9-holes baan met A-status en/of het grootste oefencentrum van Europa: onze 9 Werelden van Golf.

Verken de verschillende opties hieronder en kies het lidmaatschap dat het beste bij jouw golfambities past. Sluit je aan bij Golf Amsteldijk en ervaar golf op zijn best op ons prachtige terrein in de polder van Amstelveen, waar sport en gezelligheid samenkomen.

JAARKAART 9 HOLES A-STATUS BAAN

Sla je slag en maak onbeperkt gebruik van onze 9 holes A-status baan.
Voordelen JAARKAART 9 HOLES A-STATUS BAAN
  • 9 Werelden van Golf
  • 9 Holes Par 3 baan
  • GRATIS gebruik van driving range ballen
  • Onbeperkt greenfees 9 holes A-status baan
  • GRATIS gebruik van TopTracer

JAARKAART 9 WERELDEN VAN GOLF

Oefen je skills een jaar lang onbeperkt op het grootste trainingscentrum van Nederland.
Voordelen JAARKAART 9 WERELDEN VAN GOLF
  • 9 Werelden van Golf
  • 9 Holes Par 3 baan
  • GRATIS gebruik van driving range ballen
  • Onbeperkt greenfees 9 holes A-status baan
  • GRATIS gebruik van TopTracer

Dit vonden andere golfers van ons

J
Johan Riemersma
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
In maart begonnen met golfen. Les genomen. En nu geslaagd voor theorie. Nu alleen nog even voor het definitieve GVB. Wat een geweldige opleiding met goede pro's. Echt een aanrader. Ik vertel door hoe enthousiast ik ben.
W
Wim Heemskerk
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Een fantastisch Golfcentrum waar je alles kan oefenen en een geweldige 9 holes baan met veel uitdagingen. Mijn Amerikaanse vrienden waren onder de indruk van de mogelijkheden die dit golf centrum biedt.
M
Mary Eerman
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Amsteldijk het Golfcentrum voor iedereen die passie heeft voor golfen! Wil je oefenen, lessen, spelen en bewegen in een fantastische sfeer dan ga je naar Amsteldijk.

JAARKAART ONBEPERKT

GENIET ONBEPERKT VAN AL ONZE FACILITEITEN

Ontdek onbegrensde golfdagen met de Jaarkaart Onbeperkt van Golf Amsteldijk. Deze kaart geeft je onbeperkt toegang tot onze prestigieuze 9 holes A-status baan en het uitgebreide trainingscentrum, de 9 Werelden van Golf. Verbeter je spel op Europa's grootste oefenfaciliteit en geniet elk moment op onze prachtig onderhouden baan. Dit is allemaal inbegrepen:

Schrijf je in!
paint spatter

JAARKAART 9 HOLES A-STATUS BAAN

Onbeperkt greenfees voor onze prachtige baan in de polder.
Ben jij een vaste speler op onze 9-holes A-status baan of droom je ervan om hier vaker te spelen? Onze Jaarkaart 9 holes A-status baan is dan perfect voor jou! Dit abonnement biedt onbeperkt toegang tot onze prestigieuze baan, waardoor je naar hartelust starttijden kunt reserveren. Ervaar ongelimiteerde speelmomenten en geniet het hele jaar door van je favoriete golfbaan!
Schrijf je in!

JAARKAART 9 WERELDEN VAN GOLF

Onbeperkt oefenen op de grootste trainingsfaciliteit van Europa!
Verken de grenzen van je golfvaardigheden met ons abonnement op de 9 Werelden van Golf, het grootste oefencentrum van Europa! Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang niet alleen tot onze uitgebreide oefenfaciliteiten, maar ook tot onze 9 holes Par 3 baan. Ideaal voor zowel het verfijnen van je techniek als het genieten van een ontspannend rondje golf. Dit abonnement omvat:

Schrijf je in!

E-mail updates ontvangen?