Kennismaking | Golfschool Maak kennis met golf!
Je staat op het punt om kennis te maken met een fantastische sport. Of je nu jong bent of je jong voelt, veel of weinig tijd hebt, golf is een sport voor het leven! Golf Amsteldijk biedt je de mogelijkheid om op een voordelige manier kennis te maken met deze geweldige sport. In slechts 6 lessen leer je de basisbeginselen van de golfsport.

Kennismakingscursus

Voor slechts 99,- per persoon ontvang je:

  • 6 golflessen van 50 minuten onder begeleiding van een golfprofessional
  • Gedurende de lesperiode gratis toegang tot de 9 Werelden van Golf
  • Golfetiquette
  • Gratis gebruik van leenclubs
  • Gratis gebruik van driving-range ballen
Ben je na deze zes lessen enthousiast geworden over golf en wil je door voor het handicap 54 / GVB? Ook dat kan bij Amsteldijk. Na de kennismakingscursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus 'Op naar de grote baan' en gedurende deze cursus je theorielessen en examen afronden voor handicap 54 / GVB.
paint spatter

Agenda

Schrijf je in voor de volgende cursusdata

Bij afwezigheid van een les adviseren wij de les in te halen bij je professional. De les word dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €30,- worden berekend. Het inhalen van een golfles bij een andere groep is niet mogelijk.

The courses with an asterisk will be given in English.
4 januari

Stap 1: Kennismakingscursus

6 januari

Stap 1: Kennismakingscursus *

6 januari

Stap 1: Kennismakingscursus

Ruwe diamanten

De Olympische Spelen tonen keer op keer aan dat Nederland barst van het sporttalent. Tijdens de winterspelen, maar ook de zomerspelen staan we hoog in de medaillespiegel. Dan is het toch eigenlijk gek dat we met moeite maar 1 Nederlandse golfer in de GolfTour hebben? Dat komt omdat golf te weinig mensen bereikt. De mensen die niets met golf hebben of het niet kennen: juist die zijn onze doelgroep. Als wij golf makkelijker en toegankelijker maken, dan worden talenten en ruwe diamanten vanzelf ontdekt.

Onze golfprofessionals

Vanaf 32,50 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?