KENNISMAKEN MET GOLF | GOLFSCHOOL

Jouw golfavontuur start op Golf Amsteldijk waar sport en gezelligheid samenkomen!
Je staat op het punt om kennis te maken met een fantastische sport, namelijk golfen! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, veel of weinig tijd hebt, want golf is een sport waar je heel je leven van kunt genieten! Golf Amsteldijk geeft je de kans om op een laagdrempelige manier van deze geweldige sport te proeven. In één week ga je kennismaken met de basisbeginselen van de golfsport. Daarnaast ervaar je de gezelligheid die erbij komt kijken en stomen wij je klaar voor als je door wilt gaan met ons vervolgtraject. Let wel op; deze lesdagen zijn alleen voor volwassenen.

COMPLETE GOLFERVARING

Maak kennis met golf voor slechts €55,- en ontvang:
  • Twee 50-minuten golflessen met een professional, inclusief uitleg van de golfregels;
  • Onbeperkte toegang tot de 9 Werelden van Golf tijdens de lessen;
  • Kennismaking met onze 9-holes Par 3 baan;
  • Gratis gebruik van de driving range ballen en leenclubs;
  • Een gratis consumptie in Brasserie 10 na elke les.
Het kennismaken met golf begint met een les van 50 minuten waarin de golfprofessional de basisbeginselen en regels van golf uitlegt, daarna krijg je genoeg tijd om te gaan oefenen. Je krijgt een week lang gratis toegang tot de 9 Werelden van Golf en de driving range, hierbij kun je gratis gebruikmaken van onze leenclubs en driving range ballen (af te halen bij de receptie). Dus wel blijven oefenen hè!

Tijdens de tweede les krijg je nog meer uitleg en ga je golfen ervaren op de 9-holes Par 3 baan. Voor zowel de eerste als tweede les ga je na het oefenen gezellig napraten in Brasserie 10, onder het genot van een drankje, over je eerste ervaringen met golf. Golf Amsteldijk regelt alles voor je; toegang tot de green, driving range golfballen, leenclubs en een drankje na afloop in Brasserie 10!

Bekijk de agenda hieronder voor startdata.
paint spatter

Dit vonden andere golfers van ons

G
Gerard Barsingerhorn
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Met mijn kleinzoon van 8 jaar hier heerlijk een paar uur doorgebracht. Fantastische faciliteiten tegen een prima prijs. Jammer dat door de hevige regenval de par 3 baan dicht was. Volgende keer kijken of we we gebruik kunnen maken van het trackman systeem. Een echte aanrader om aan je golfskills te werken.
S
Stephan Danser
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Onbeperkt ballen slaan, waar vind je dat. Lekker oefenen met je oude Hockey vrienden. Top.
L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.

GA VOOR DE VOLGENDE STAP EN HAAL JE HANDICAP 54 / GVB

Als je na de cursus kennismaken met golf enthousiast bent geworden en je wilt je handicap 54 / GVB halen, dan kun je doorstromen naar onze vervolgcursus ‘Op naar de grote baan'. Daar kun je zelfs je examen gaan afleggen! Met deze cursus kun jij je verder gaan ontwikkelen in alle facetten van golf en je voorbereiden op het spelen op grotere golfbanen! 

Cashback actie vanaf 1 april tot 1 juni!
Schrijf jij je na de kennismaking met golf direct in voor de ‘Op naar de grote baan’ cursus? Dan ontvang je €55,- cashback*. Zo wordt leren golfen wel heel voordelig!  

*Stuur jouw golfprofessional uiterlijk binnen één week na de laatste kennismakingsdag een mail waarin je aangeeft te willen doorgaan met de vervolgcursus.

Agenda

Schrijf je in voor de volgende cursusdata

Bij afwezigheid van een les adviseren wij de les in te halen bij je professional. De les wordt dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €32,50 worden berekend. Het inhalen van een golfles bij een andere groep is niet mogelijk.

The courses with an asterisk will be given in English.
31 mei

kennismakingslessen 18:00 uur

2 juni

kennismakingslessen 14:00 uur

8 juni

kennismakingslessen 11:00 uur

Wedstrijden

Schrijf je in voor onze beginnerswedstrijden op de Par 3 baan. Doe onder begeleiding van onze buddy’s op een leuke manier speelervaring op. Deze wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor golfers die nog geen handicap 54 hebben.

Heb je net je handicap 54 behaald en wil je onder begeleiding van onze buddy’s mee doen aan een wedstrijd, schrijf je dan in voor de Hoge Handicap wedstrijd.

Onze golfprofessionals

Vanaf 40,95 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?