Kennismaking | Golfschool Maak kennis met golf!
Je staat op het punt om kennis te maken met een fantastische sport. Of je nu jong bent of je jong voelt, veel of weinig tijd hebt, golf is een sport voor het leven! Golf Amsteldijk biedt je de mogelijkheid om op een voordelige manier kennis te maken met deze geweldige sport. In slechts 3 lessen leer je de basisbeginselen van de golfsport.

Kennismakingscursus

Voor slechts 75,- per persoon ontvang je:

  • 3 golflessen van 50 minuten onder begeleiding van een golfprofessional
  • Golfetiquette
  • Gratis gebruik van leenclubs
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen
  • Onbeperkt toegang tot de 9 Werelden van Golf tijdens de lesperiode
Tijdens de lesperiode heb je toegang tot de 9 Werelden van Golf. Hier kun je iedere slag oefenen die je in de baan tegen komt, van chippen tot putten. Dit maakt het oefenen tussen de lessen nog leuker!

Ben je na deze drie lessen enthousiast geworden over golf en wil je door voor het handicap 54 / GVB? Ook dat kan bij Amsteldijk. Na de kennismakingscursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus 'Op naar de grote baan' en gedurende deze cursus je examen afronden voor handicap 54 / GVB.
paint spatter

Agenda

Schrijf je in voor de volgende cursusdata

Bij afwezigheid van een les adviseren wij de les in te halen bij je professional. De les word dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €32,50 worden berekend. Het inhalen van een golfles bij een andere groep is niet mogelijk.

The courses with an asterisk will be given in English.
27 september

stap 1: kennismakingscursus 20:00 uur

4 oktober

*stap 1: kennismakingscursus 18:00 uur

6 oktober

stap 1: kennismakingscursus 18:00 uur

Wedstrijden

Schrijf je in voor onze beginnerswedstrijden op de par 3 baan. Doe onder begeleiding van onze buddy’s op een leuke manier speelervaring op. Deze wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor golfers die nog geen handicap 54 hebben.

Heb je net je handicap 54 behaald en wil je onder begeleiding van onze buddy’s mee doen aan een wedstrijd, schrijf je dan in voor de Hoge Handicap wedstrijd.

Onze golfprofessionals

Vanaf 34,50 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?