Plan je golfdag!

Welkom bij Golf Amsteldijk, waar elke slag telt en elke bezoeker speciaal is. Of je nu een ervaren golfer bent of gewoon een dagje uit zoekt in de prachtige omgeving van onze golfbaan, wij bieden je een onvergetelijke ervaring. Bereid je voor op een uitdagende en ontspannende dag op een van de mooiste golflocaties van de regio.

Kies hieronder de optie die het beste bij jouw wensen past: reserveer een starttijd voor onze 9 holes A-status baan of schaf je dagkaart(en) aan voor ons oefencentrum, de 9 Werelden van Golf en de 9 holes Par 3 baan. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van sport, natuur en gastvrijheid.

GREENFEE STARTTIJD RESERVEREN | DAGKAART(EN) AANSCHAFFEN

Dit vonden andere golfers van ons

J
Jan Venema
⭐⭐⭐⭐
Google review
Voor mij als beginnend Golfer is dit voor mij de juiste baan om het golfen te gaan beheersen. Een golfbaan met alle aspecten voor een aankomend en gevorderde golfer, de uitgebreide oefen mogelijkheden en een zeer goed concept ik voel me hier als in een warm bad. Verschillende golf banen bekeken rond om mijn woonplaats Mijdrecht maar Amsteldijk blijft mijn favoriet, lekker trainen golven wat drinken lekker eten en leuke contacten opbouwen.
A
A. Eweg
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
oefenen de hele dag met zoveel ballen als je wilt voor een zeer vriendelijke maandprijs, uit een ballenmachine ballen halen kost je meer per maand. de kwaliteit van de ballen is prima met gras afslagen, puttinggreen en gras chippen is super groot.Fijne oefenbunkers en natuurlijk het kortespel oefenop een leuke par drie baan
S
Stephan Danser
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Onbeperkt ballen slaan, waar vind je dat. Lekker oefenen met je oude Hockey vrienden. Top.

DAGKAART | € 20,50

Klaar voor een dag vol oefening en plezier? In slechts 3 stappen bemachtig jij je dagkaart voor de grootste oefenfaciliteit van Europa, namelijk onze 9 Werelden van Golf. Inclusief onbeperkt toegang tot onze kleine baan, de 9 holes Par 3 baan! Daarnaast kun je ook nog eens gratis onbeperkt gebruik maken van ballen op het oefencentrum, voor de Par 3 heb je wel eigen ballen nodig.

Heb je geen eigen clubs? Geen zorgen! Deze kun je eenvoudig huren bij aanschaf van je dagkaart(en).
Dagkaart(en) aanschaffen

GREENFEE | € 29,50

Trotseer onze uitdagende 9 holes A-status baan!
De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op onze uitdagende baan is het met een golfvaardigheidsbewijs genieten van de golfsport én natuur.
Reserveer starttijd

E-mail updates ontvangen?