Plan je golfdag!

Welkom bij Golf Amsteldijk, waar elke slag telt en elke bezoeker speciaal is. Of je nu een ervaren golfer bent of gewoon een dagje uit zoekt in de prachtige omgeving van onze golfbaan, wij bieden je een onvergetelijke ervaring. Bereid je voor op een uitdagende en ontspannende dag op een van de mooiste golflocaties van de regio.

Kies hieronder de optie die het beste bij jouw wensen past: reserveer een starttijd voor onze 9 holes A-status baan of schaf je dagkaart(en) aan voor ons oefencentrum, de 9 Werelden van Golf en de 9 holes Par 3 baan. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van sport, natuur en gastvrijheid.

GREENFEE STARTTIJD RESERVEREN | DAGKAART(EN) AANSCHAFFEN

Dit vonden andere golfers van ons

G
Gerard Barsingerhorn
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Met mijn kleinzoon van 8 jaar hier heerlijk een paar uur doorgebracht. Fantastische faciliteiten tegen een prima prijs. Jammer dat door de hevige regenval de par 3 baan dicht was. Volgende keer kijken of we we gebruik kunnen maken van het trackman systeem. Een echte aanrader om aan je golfskills te werken.
A
A. Eweg
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
oefenen de hele dag met zoveel ballen als je wilt voor een zeer vriendelijke maandprijs, uit een ballenmachine ballen halen kost je meer per maand. de kwaliteit van de ballen is prima met gras afslagen, puttinggreen en gras chippen is super groot.Fijne oefenbunkers en natuurlijk het kortespel oefenop een leuke par drie baan
W
Wim Heemskerk
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Een fantastisch Golfcentrum waar je alles kan oefenen en een geweldige 9 holes baan met veel uitdagingen. Mijn Amerikaanse vrienden waren onder de indruk van de mogelijkheden die dit golf centrum biedt.

DAGKAART | € 20,50

Klaar voor een dag vol oefening en plezier? In slechts 3 stappen bemachtig jij je dagkaart voor de grootste oefenfaciliteit van Europa, namelijk onze 9 Werelden van Golf. Inclusief onbeperkt toegang tot onze kleine baan, de 9 holes Par 3 baan! Daarnaast kun je ook nog eens gratis onbeperkt gebruik maken van ballen op het oefencentrum, voor de Par 3 heb je wel eigen ballen nodig.

Heb je geen eigen clubs? Geen zorgen! Deze kun je eenvoudig huren bij aanschaf van je dagkaart(en).
Dagkaart(en) aanschaffen

GREENFEE | € 29,50

Trotseer onze uitdagende 9 holes A-status baan!
De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op onze uitdagende baan is het met een golfvaardigheidsbewijs genieten van de golfsport én natuur.
Reserveer starttijd

E-mail updates ontvangen?