Sportief teamuitje

Sportief teamuitje bij Golf Amsteldijk

Ben jij op zoek naar een uniek sportief teamuitje voor jouw voetbal-, hockey-, korfbalteam in de buurt van Amstelveen? Kom dan gezellig langs bij Golf Amsteldijk. Hier leren we andere sporters graag kennismaken met golf. Hier leren we je met veel plezier alles over deze mooie sport. Naast dat je geniet van de mooie natuur en het golfen zelf, bouw je ook aan een hechte band met je team. Beter kan eigenlijk niet! Wanneer komt jouw team langs?

Wat gaan jullie doen?

Het sportieve teamuitje begint al bij aankomst op ons terrein. Je ziet golfers al lekker tekeer gaan en je krijgt zelf ook al zin om een balletje te slaan. De clubs en ballen kunnen jullie bij Golf Amsteldijk huren. We nemen jullie volledig mee in de wereld van golf voor een sportief uitje. In onze 9 Werelden van Golf komen alle facetten voorbij. Van afslaan tot putten en van chippen tot het raken van targets.

Zodra alle techniek erin zit, is het tijd om onze 9 holes par 3 baan uit te proberen. Echt aan het werk dus! Wie heeft de minste slagen nodig? Na dit sportief en uniek teamuitje hebben jullie de basis van golfen onder de knie. Hopelijk kunnen we onze passie voor de sport overbrengen op jouw team!
Neem contact op

Sportief teamuitje voor jullie teamgeest

Niets brengt een team dichter bij elkaar dan het delen van nieuwe ervaringen en uitdagingen, en dat is precies wat we bij Golf Amsteldijk bieden. Niet alleen leer je de fijne kneepjes van golf onder begeleiding van onze golfpro’s, maar je krijgt ook de kans om als team samen te groeien.

Golf is een spel van geduld, concentratie en tactiek - perfect voor het stimuleren van communicatie en samenwerking binnen het team. Het mooiste? Na een dag op de green voel je de band binnen je team sterker dan ooit. Dus waar wacht je nog op? Boek een sportief teamuitje bij Golf Amsteldijk en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, uitdaging en teambuilding.

Geniet op en naast de baan

Een teamuitje bij Golf Amsteldijk is altijd een feestje, zowel op als naast de baan. Na een dag genoten te hebben op de golfbaan, is het tijd voor een lekker hapje en een drankje. Op het terrein van Golf Amsteldijk bevindt zich Brasserie 10. Een gezellige brasserie waar je kunt lunchen, dineren of heerlijk kunt borrelen met je team. Een geweldige plek midden in de natuur waar jullie je geslaagde teamuitje kunnen afsluiten.
Neem contact op
paint spatter

Iets anders dan een sportief teamuitje?

Bij Golf Amsteldijk geniet je niet alleen van een sportief teamuitje, maar ook van op maat gemaakte bedrijfsuitjes met golfclinics. Versterk de band met collega's in een setting waar plezier en samenwerking centraal staan. Of ontdek onze golfclinics voor een golfdate, waar jullie samen een avontuur beleven op de golfbaan. Dit speciale dagje golfen combineert romantiek en sportieve activiteiten, waardoor de golfsport een vernieuwende dimensie aan jullie relatie geeft. Een romantisch sportief uitje voor 2!

Dit vonden andere golfers van ons

L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.
J
Johan Riemersma
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
In maart begonnen met golfen. Les genomen. En nu geslaagd voor theorie. Nu alleen nog even voor het definitieve GVB. Wat een geweldige opleiding met goede pro's. Echt een aanrader. Ik vertel door hoe enthousiast ik ben.
M
Mary Eerman
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Amsteldijk het Golfcentrum voor iedereen die passie heeft voor golfen! Wil je oefenen, lessen, spelen en bewegen in een fantastische sfeer dan ga je naar Amsteldijk.
)

INTERESSE?

Vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden!

* Verplichte velden.

Golf Amsteldijk

E-mail updates ontvangen?