Sportief teamuitje

Sportief teamuitje bij Golf Amsteldijk

Ben jij op zoek naar een uniek teamuitje voor jouw voetbal-, hockey-, korfbalteam in de buurt van Amstelveen? Kom dan gezellig langs bij Golf Amsteldijk. Hier leren we andere sporters graag kennismaken met golf. Hier leren we je met veel plezier alles over deze mooie sport. Naast dat je geniet van de mooie natuur en het golfen zelf, bouw je ook aan een hechte band met je team. Beter kan eigenlijk niet! Wanneer komt jouw team langs?

Wat gaan jullie doen?

Jullie teamuitje begint al bij aankomst op ons terrein. Je ziet golfers al lekker tekeer gaan en je krijgt zelf ook al zin om een balletje te slaan. De clubs en ballen kunnen jullie bij Golf Amsteldijk huren. We nemen jullie volledig mee in de wereld van golf. In onze 9 Werelden van Golf komen alle facetten voorbij. Van afslaan tot putten en van chippen tot het raken van targets.

Zodra alle techniek erin zit, is het tijd om onze 9 holes par 3 baan uit te proberen. Echt aan het werk dus! Wie heeft de minste slagen nodig? Na dit unieke teamuitje hebben jullie de basis van golfen onder de knie. Hopelijk kunnen we onze passie voor de sport overbrengen op jouw team!
Neem contact op

Werk aan jullie teamgeest

Niets brengt een team dichter bij elkaar dan het delen van nieuwe ervaringen en uitdagingen, en dat is precies wat we bij Golf Amsteldijk bieden. Niet alleen leer je de fijne kneepjes van golf onder begeleiding van onze golfpro’s, maar je krijgt ook de kans om als team samen te groeien.

Golf is een spel van geduld, concentratie en tactiek - perfect voor het stimuleren van communicatie en samenwerking binnen het team. Het mooiste? Na een dag op de green voel je de band binnen je team sterker dan ooit. Dus waar wacht je nog op? Boek je teamuitje bij Golf Amsteldijk en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, uitdaging en teambuilding.

Geniet op en naast de baan

Een teamuitje bij Golf Amsteldijk is altijd een feestje, zowel op als naast de baan. Na een dag genoten te hebben op de golfbaan, is het tijd voor een lekker hapje en een drankje. Op het terrein van Golf Amsteldijk bevindt zich Brasserie 10. Een gezellige brasserie waar je kunt lunchen, dineren of heerlijk kunt borrelen met je team. Een geweldige plek midden in de natuur waar jullie je geslaagde teamuitje kunnen afsluiten.
Neem contact op
paint spatter
)

INTERESSE?

Vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden!

* Verplichte velden.

Golf Amsteldijk

E-mail updates ontvangen?