Golfclinic bedrijfsuitje

Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

GOLFCLINIC BEDRIJFSUITJE ORGANISEER EEN GOLFCLINIC BEDRIJFSUITJE BIJ GOLF AMSTELDIJK

Op zoek naar het perfecte sportieve bedrijfsuitje om te golfen, waar plezier maken en teambuilding voorop staan? Dan zit je goed bij Golf Amsteldijk! Hier kun je samen met je collega’s een balletje gaan slaan omringd door de prachtige natuur. Werk aan je swing en teamspirit met een golfclinic bedrijfsuitje. Ontdek welke collega het beste is naast de werkvloer en op de golfbaan. Ontspan, geniet van een vrolijke sfeer en ga de competitie aan met je bedrijf, allemaal met als doel het aantal slagen tot een minimum te beperken op de golfbaan. Met een dag golfen heb je met 100% zekerheid een geweldig golfclinic personeelsuitje bij Golf Amsteldijk!

EEN GOLFCLINIC BEDRIJFSUITJE BIJ AMSTERDAM

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje om samen met je collega’s te golfen? Wij bieden jouw bedrijf een unieke ervaring om te kiezen voor een sportief bedrijfsuitje door de golfbaan op te gaan bij Golf Amsteldijk. Treed in de prachtige natuur, verbeter je golftechniek en kom erachter wie de beste golfer van het bedrijf is. Het is een geweldige sport, waarbij je samen plezier maakt en competitief kan zijn. Daarnaast bevindt je je in een ontspannen omgeving, waar je heerlijk tot rust komt. Lach en ontspan samen met je collega’s tijdens een golfclinic personeelsuitje in Amstelveen. Bekijk ons arrangement om te gaan golfen voor een golfclinic bedrijfsuitje en beleef een golfervaring die je niet snel zal vergeten!
Bekijk onze tarieven

Teambuilding en plezier: waarom bedrijven golf amsteldijk kiezen

M
Marcel
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Prachtig golfcentrum op een unieke locatie.
L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.
P
Piet van Amelrooij
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Geweldig centrum om het golfspel onder de knie te krijgen, prettige informele atmosfeer, prima leraren die met kunde en de nodige humor de do's en don'ts bijbrengen. Uitstekende mogelijkheden om zelf onbeperkt de diverse slage te oefenen en dan nog een prachtige 9 holes baan. Heerlijk relaxen nadien bij Brasserie 10 waar je leuk wordt bediend met een kleine kaart maar wel van prima kwaliteit

Sla met je collega’s naar een hole-in-one

Bij aankomst met jullie bedrijf kunnen jullie de golfclubs en ballen huren bij Golf Amsteldijk. Willen jullie nog sneller de verschillende holes afgaan? Dan kunnen jullie een golfkarretje huren. Ontdek hoe leuk het is om te golfen samen met je collega's en stap in onze 9 Werelden van Golf, waarbij je op elke wereld je slag kan oefenen en waar alle facetten voorbijkomen. Afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine stand slagen, afslaan van natuurgras, vanuit de fairway bunker naar de vlag slaan, precisie slagen, pitchen en putten. Zit het wel goed met de golftechniek? Dan is het tijd voor onze 9 holes par 3 baan. Waar je pas echt aan de slag kan gaan om je collega’s te verslaan in onze prachtige golfsport!
Bekijk de faciliteiten

Een golfclinic bedrijfsuitje voor de teambuilding

Heeft de stagiair(e) de grote baas verslagen? Heeft de afdeling financiën van de marketingafdeling gewonnen? Komen jullie maar niet uit die bunker? Of hebben jullie alle holes afgewerkt en is het duidelijk wie de winnaar en de verliezer is? Praat na over jullie geweldige teambuildingsessie en geniet met je collega’s bij het gezellige Brasserie 10, een knusse authentieke boerderij die volledig is gerenoveerd, waar iedereen zich even thuis kan voelen. Ontspan na een golfclinic bedrijfsuitje van een heerlijke lunch of diner, van de heerlijkste seizoensgerechten, vers en goed eten midden in de prachtige natuur.
Bekijk Brasserie 10

MEER GOLFCLINICS DAN ENKEL EEN BEDRIJFSUITJE

Wij hebben golfclinics voor sportieve bedrijfsuitjes, maar wist je ook dat wij nog meer uitjes voor een dagje golfen aanbieden? Voor vriendenuitjes bieden de golfclinics een ideale gelegenheid om samen tijd door te brengen in een aangename en actieve setting. Of je nu nieuw bent in de wereld van golf of al ervaren bent, onze clinics zijn toegankelijk voor alle niveaus en zorgen voor een gezellige en vermakelijke ervaring voor jou en je vrienden.

En wat betreft actieve dates, stellen wij voor om de romantiek naar een hoger niveau te tillen met een golfdate bij zonsondergang of onder de sterrenhemel. Samen de golfsport ontdekken op onze prachtige baan creëert niet alleen onvergetelijke herinneringen, maar geeft ook een nieuwe dimensie aan jullie relatie.
)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gelijk contact met ons op!

* Verplichte velden.

Golf Amsteldijk

E-mail updates ontvangen?