BEDRIJFSUITJE

Organiseer een sportief bedrijfsuitje bij Golf Amsteldijk

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje waar plezier maken en teambuilding voorop staan? Dan zit je goed bij Golf Amsteldijk! Hier kun je samen met je collega’s een balletje gaan slaan omringd door de prachtige natuur. Werk aan je swing en teamspirit in de wereld van golf. Ontdek welke collega het beste is naast de werkvloer en op de golfbaan. Ontspan, lach en strijd tegen je team, wie het minst aantal slagen heeft. Met een dag golfen heb je met 100% zekerheid een geweldig bedrijfsuitje bij Golf Amsteldijk!

Een sportief bedrijfsuitje in Amsterdam

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje om samen met je collega’s naar uit te kijken? Wij bieden jouw bedrijf een unieke ervaring door te gaan golfen bij Golf Amsteldijk. Treed in de prachtige natuur, verbeter je golftechniek en kijk wie de beste golfer van het bedrijf is. Het is een geweldige sport, waarbij je samen plezier maakt en competitief kan zijn. Daarnaast bevindt je je in een ontspannen omgeving, waar je heerlijk tot rust komt. Lach en ontspan samen met je collega’s tijdens een sportief bedrijfsuitje in Amsterdam. Bekijk ons arrangement voor bedrijfsuitjes en beleef een golfervaring die je niet snel zal vergeten!
Bekijk onze tarieven

Sla met je collega’s naar een hole-in-one

Bij aankomst met jullie bedrijf kunnen jullie de golfclubs en ballen huren bij Golf Amsteldijk. Willen jullie nog sneller de holes afgaan? Dan kunnen jullie een golfkarretje huren om alle holes af te gaan. Ontdek hoe leuk golfen is, samen met je collega’s, en stap in onze 9 Werelden van Golf, waarbij je op elke wereld je slag kan oefenen en waar alle facetten voorbijkomen. Afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine stand slagen, afslaan van natuurgras, vanuit de fairway bunker naar de vlag slaan, precisie slagen, pitchen en putten. Zit het wel goed met de golftechniek? Dan is het tijd voor onze 9 holes par 3 baan. Waar je pas echt aan de slag kan gaan om je collega’s te verslaan in onze prachtige golfsport!
Bekijk de facaliteiten

Een golfclinic bedrijfsuitje voor de teambuilding

Heeft de stagiair(e) de grote baas verslagen? Heeft de afdeling financiën van de marketingafdeling gewonnen? Komen jullie maar niet uit die bunker? Of hebben jullie alle holes afgewerkt en is het duidelijk wie de winnaar en de verliezer is? Praat na over jullie geweldige teambuildingsessie en geniet met je collega’s bij het gezellige Brasserie 10, een knusse authentieke boerderij die volledig is gerenoveerd, waar iedereen zich even thuis kan voelen. Ontspan na een dag golfen van een heerlijke lunch of diner, van de heerlijkste seizoensgerechten, vers en goed eten midden in de prachtige natuur.
Bekijk Brasserie 10
)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gelijk contact met ons op!

* Verplichte velden.

Golf Amsteldijk

E-mail updates ontvangen?