DRIVING RANGE | TOP TRACER

Sla je slag en werk aan je swing!

Een driving range voor iedereen!

Onze ruime driving range biedt verschillende mogelijkheden om jouw slag tot in de puntjes te perfectioneren. Of kom je liever om gewoon lekker een balletje te slaan met vrienden? Dat kan natuurlijk ook! Onze driving range biedt uitdagingen om je vaardigheden te testen en de verschillende doelen op de baan aan te pakken.

TOPTRACER

Een goed hulpmiddel hier bij is Toptracer. Toptracer is een innovatief systeem waarmee elke bal die je slaat gemeten wordt. Zo kun je diverse trainingen en spellen doen om interactief aan je techniek te werken, allemaal op de driving range! De statistieken die gemeten worden, kun je vergelijken met andere spelers en gebruiken om je swing te verbeteren. Je kunt zelfs virtueel beroemde 18-holes banen spelen!

Bij Golf Amsteldijk kun je nu gebruikmaken van één van de 10 Toptracer-systemen op de driving range. Het systeem is geschikt voor golfers van ieder niveau en een waardevolle toevoeging aan je training.
Veel gekocht!

DAGKAART | €19,50

Koop je dagkaart voor het oefencentrum bij onze receptie. Hier heb je geen GVB/GSN voor nodig!

Sport en spel

Met Toptracer gaat er een wereld aan diverse spellen en trainingsmogelijkheden open op de driving range. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Launch monitor: bekijk alle statistieken van je slagen en gebruik deze om je vaardigheden te verbeteren. 
  • Whats in my bag: ontdek de mogelijkheden van je clubs en houd per club statistieken bij.
  • Virtual golf: speel virtuele 18-holes banen op de bekendste golfbanen over de hele wereld, zoals het beroemde St. Andrews.
  • Closest to pin: sla de bal zo dicht mogelijk bij de hole. Dit spel is ook leuk om samen te spelen!
  • Points game: raak de verschillende targets en voeg zelfs bonus targets toe in de lucht voor een lastige uitdaging.
  • Longest drive: daag jezelf en je vrienden uit om zo ver mogelijk te slaan op de long drive.
paint spatter

Probeer Toptracer uit

Toptracer is voor iedereen een leuke toevoeging aan het trainingscentrum om de skills te verbeteren, daarom kan iedereen één keer per dag gratis gebruik maken van een Toptracersessie (50 min.). Wil je nog een keer? Dit kan bij een jaarkaart en maandkaart nogmaals gratis, hier zitten namelijk twee sessies per maand inbegrepen. Heb je geen abonnement, dan betaal je 5 euro per volgende sessie.

Wil je gebruik maken van de Toptracer? Meld dit dan bij de receptie, dan zetten zij een scherm voor je aan.

Download de app

Met de Toptracer bij de hand verbeter jij vliegensvlug je golfskills. Houd je bal-statistieken en de leaderboards bij. Kom oefenen op onze driving range en heb altijd je Toptracerstatistieken bij de hand!

  • Ontdek hoe ver je slaat met elke club in je tas.
  • Verdien en verbeter je plek op het scorebord. 
  • Vergelijk je beste slagen met die van vrienden.

Download de Toptracer app voor Android of IOS.

E-mail updates ontvangen?