Golf faciliteiten bij Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk staat bekend om haar golf faciliteiten. Een grote uitgestrekte baan die perfect is ingericht om alles te leren op het gebied van golf. Van de 9 Werelden van Golf, tot onze interactieve driving range. Zo kun je bij Golf Amsteldijk je eerste stappen zetten op de green, maar ook een heel leuk bedrijfsuitje vieren. Met faciliteiten in overvloed, is Golf Amsteldijk de golfbaan die je zoekt.

De 9 Werelden van Golf

Golf Amsteldijk beschikt over een grote oefencourse: de 9 Werelden van Golf. Dit is de grootste oefenfaciliteit van heel Europa, iets waar wij erg trots op zijn. Of je nu net bent begonnen met golf of al even meedraait, de 9 Werelden van Golf zijn er voor iedereen. Verbeter je chipping skills, leer afslaan vanaf gras en wordt de meester van de bunkers. Bij ons leer je het allemaal! Klaar om alle 9 werelden te ontdekken?
Ontdek de 9 werelden

Onze 9 holes par 3 baan

Heb je de 9 Werelden van Golf volledig ontdekt? Vervolg dan je avontuur op onze 9 holes par 3 baan. Een perfecte baan die volledig is ingericht om je skills in de praktijk te brengen. Onze 9 holes par 3 baan is zeer geschikt voor als je weinig tijd hebt, maar toch een lekker balletje wilt slaan. De langste baan is 81 meter, een heerlijke baan om te lopen. In hoeveel slagen leg jij de baan af?
Bekijk de baan

De 9 holes met A-status

Onze uitdagende 9 holes baan heeft een volwaardige A-status. Een prachtige baan die wordt omringd door de Amstel en de Nesserlaan. Midden in de natuur kun je je golfskills hier laten zien. Met een totale lengte van 2.600 meter, heeft de baan een par 34. Tip van ons is om je vooraf goed in te lezen in de baan. Er staat namelijk een echte uitdaging op je te wachten!
Meer over de baan

SLA JE SLAG OP DE DRIVING RANGE

Sla jij verder dan je vrienden? Of wil je opwarmen voordat je de 9 holes baan op gaat? De driving range is de perfecte plek om dit te doen. De driving range van Golf Amsteldijk is uitgerust met een computersysteem. Hiermee kun je perfect zien hoe ver je bal is gekomen. Wie daag jij als eerste uit voor een middagje op driving range?
Meer informatie

Dit vonden andere golfers van ons

J
Johan Riemersma
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
In maart begonnen met golfen. Les genomen. En nu geslaagd voor theorie. Nu alleen nog even voor het definitieve GVB. Wat een geweldige opleiding met goede pro's. Echt een aanrader. Ik vertel door hoe enthousiast ik ben.
D
dexbink
⭐⭐⭐⭐
Google review
een fantastisch oefencentrum wij komen bijna iedere week op donderdag vanuit den haag om te trainen. we blijven dan de hele dag van 10.00 tot 16.00 uur vooral het afslaan van gras is een heel groot voordeel. maar ook alle andere oefenmogelijkheden worden door ons gebruikt . daarnaast gezellig clubhuis met heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel. kortom een absolute aanrader !!
L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.

Tarieven

Vaker bij ons te vinden? Dan is een abonnement misschien wat voor jou! Klik hier voor ons aanbod.

Dagkaart

20,50
 • 9 Werelden van Golf
 • 9 Holes Par 3 baan
 • GRATIS GEBRUIK DRIVING RANGE BALLEN

GREENFEE 9 holes

29,50
 • 9 holes A-status baan
 • TOEVOEGING 30 MIN. ONBEPERKT INSLAAN
  4

GREENFEE 18 holes

56,-
 • 9 holes A-status baan (2x)
 • TOEVOEGING 30 MIN. ONBEPERKT INSLAAN
  4
 • TOEVOEGING 9 WERELDEN VAN GOLF DAGKAART
  8,50

E-mail updates ontvangen?