Golfles bij Golf Amsteldijk

Golfles bij Golf Amsteldijk krijg je van echte golfprofessionals. Zij helpen jou naar het niveau wat jij wilt behalen. Of je nu een beginner, amateur of prof bent; bij Golf Amsteldijk hebben we golflessen voor jou. Onze golfacademie is een van de beste in het land. Je kunt namelijk tijdens je golfles gebruikmaken van de unieke 9 Werelden van Golf. Een oefenterrein waar je alles kunt leren, van chippen tot putten. Lijkt dit iets ‘fore’ jou? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

Je eerste golfles

Je hebt nog nooit een golfclub aangeraakt en het wordt tijd om je eerste golfles te nemen. Van Joost Luiten tot je buurman die fanatiek golfer is, iedereen heeft ooit zijn eerste golf les gehad. Het mooie van golf is dat het nooit te laat is om te beginnen. Het is het begin van je nieuwe hobby, die blijft voor het leven. Onze kennismaking is nu verkort van 2 weken met 3 lessen naar 1 week met 2 lessen en is in prijs verlaagd van € 75,- naar slechts € 55,-. Maak kennis met golf en leer in 2 golflessen de basis van deze mooie sport. Tijdens de lesperiode heb je onbeperkt toegang tot de 9 Werelden van Golf. Hier kun je iedere slag oefenen die je in de baan tegenkomt, van chippen tot putten. Je krijgt de complete golfervaring. Oefenen, spelen én je kunt nagenieten in Brasserie 10.

Voor slechts €55,- krijg je:
  • Twee 50-minuten golflessen met een professional, inclusief uitleg van de golfregels;
  • Onbeperkte toegang tot de 9 Werelden van Golf tijdens de lessen;
  • Kennismaking met onze 9-holes Par3 baan;
  • Gratis gebruik van de driving range ballen en leenclubs;
  • Een gratis consumptie in Brasserie 10 na elke les.
Ben je na deze twee lessen enthousiast geworden over golf en wil je door voor het handicap 54 / GVB? Ook dat kan bij Golf Amsteldijk. Na het kennismaken met golf kun je doorstromen naar de vervolgcursus 'Op naar de grote baan' en gedurende deze cursus ga je examen doen voor je handicap 54 / GVB. Sla je slag en ontdek de wereld van golf!
Maak kennis met golf

Op naar de grote baan

Nieuw in het lesaanbod van Amsteldijk: “Haal je GVB/HCP54 binnen één maand!”

Met onze verkorte Op Naar De Grote Baan cursus leer je binnen één maand hoe je op een leuke en vlotte manier op de grote baan kunt spelen. Ideaal als je weinig tijd hebt en toch snel wilt leren golfen. Daarnaast hebben we het theorie examen voor je inbegrepen. Daardoor hoef je alleen nog maar je gewenste toegangsabonnement te selecteren. Benieuwd hoe jij door deze cursus swingt?

Voor slechts €199,- ontvang je:

- 8 lessen van 50 minuten, waarvan 1 baanles onder begeleiding van een golfprofessional;
- Gratis gebruik van onbeperkt driving-range ballen;
- Gratis gebruik van leenclubs;
- Theorie-examen;
- 1 greenfee voucher;
- Een consumptie in Brasserie 10 na afloop van de laatste les.

Om deze cursus te kunnen volgen, dien je toegang te hebben tot de 9 Werelden van Golf. Je kunt hierbij kiezen voor een maandkaart of een jaarkaart. Uitleg hierover vind je op de ‘tarieven’ pagina.

Schrijf je jezelf in voor deze cursus en kies je daarbij voor een jaarkaart? Dan ontvang je van ons de eerste maand gratis!* Tijdens deze gratis maand haal jij je GVB/HCP54!
paint spatter
paint spatter

Dit vonden andere golfers van ons

W
Wim Heemskerk
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Een fantastisch Golfcentrum waar je alles kan oefenen en een geweldige 9 holes baan met veel uitdagingen. Mijn Amerikaanse vrienden waren onder de indruk van de mogelijkheden die dit golf centrum biedt.
G
Gerard Barsingerhorn
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Met mijn kleinzoon van 8 jaar hier heerlijk een paar uur doorgebracht. Fantastische faciliteiten tegen een prima prijs. Jammer dat door de hevige regenval de par 3 baan dicht was. Volgende keer kijken of we we gebruik kunnen maken van het trackman systeem. Een echte aanrader om aan je golfskills te werken.
J
Johan Riemersma
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
In maart begonnen met golfen. Les genomen. En nu geslaagd voor theorie. Nu alleen nog even voor het definitieve GVB. Wat een geweldige opleiding met goede pro's. Echt een aanrader. Ik vertel door hoe enthousiast ik ben.
Veel gekocht!

MAANDKAART | Verkrijgbaar bij onze receptie

Van golfles naar wedstrijd

Je hebt je GVB gehaald, je handicap is 54 en nu gaat het echt beginnen. Het leukste deel van de golfsport is het spelen van wedstrijden. Je verlaagt je handicap en ervaart het gevoel van echte wedstrijdspanning. Met onze golf lessen voor gevorderden zul je merken dat je beter en beter wordt. Haal het maximale uit jezelf met onze golflessen!

Je hebt al handicap 54 of lager, bent al meerdere keren de baan op geweest: maar je wilt eigenlijk wel constanter spelen. Volg dan de cursus: Verlaag je handicap. Alle facetten van jouw golfspel komen aan bod: van putten, chippen, pitchen en bunkerslagen tot aan die heerlijke swing. Reken maar dat je na deze cursus in minder slagen een rondje kan golfen.

Voor slechts 199,- p.p. ontvang je:
10 lessen van 50 minuten, waarvan 1 baanles met de pro.

Om deze cursus te kunnen volgen, dien je lid te zijn van Golf Amsteldijk. Je kunt hierbij kiezen voor twee maandkaarten of een jaarkaart.
Ontdek je potentieel

Ontwikkel je talent

Door de golflessen ben jij erachter gekomen dat je echt talent hebt voor golf. Het gaat zelfs zo goed, dat je handicap 18 of lager is. Heb je de ambitie om je talent volledig te benutten? Dan zijn de golflessen voor talenten perfect voor jou! Leer trucjes om nog beter te worden en laat tijdens wedstrijden zien over wat voor talent jij beschikt. We helpen je graag met een op maat gemaakt programma. We gaan individueel met jou een ontwikkeltraject samenstellen, dat ervoor zorgt dat jij stabiel in de zeer lage handicaps komt. Zien we jou straks op de Masters?
paint spatter
paint spatter

De golfacademie van Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk ligt onder de rook van Amsterdam. Een prachtige uitgestrekte golfbaan met allerlei verschillende faciliteiten. Deze golfacademie helpt golfers van elk niveau het beste uit zichzelf te halen. Met onze brede selectie aan golfpro’s, leren we je graag de beste en nieuwste golftechnieken. Wij geloven erin dat je moet golfen op je eigen manier, wij helpen je daar graag verder in te ontwikkelen. Golfles op maat is iets waar we bekend om staan. Onze golfpro’s nemen graag ruim de tijd voor alle enthousiaste golfers. Dus ben je op zoek naar golflessen vlakbij Amsterdam? Kom dan langs bij Golf Amsteldijk.

Boek een golfles

Ben jij nu een enthousiaste golfer? Of wil je graag leren golfen? Kom dan naar Golf Amsteldijk en leer alles over deze prachtige sport. Onze golfprofessionals kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Kies de golfles uit die het beste bij jou past en dan zien we je op de green!
Boek een golfles

E-mail updates ontvangen?