Golfles bij Golf Amsteldijk

Golfles bij Golf Amsteldijk krijg je van echte golfprofessionals. Zij helpen jou naar het niveau wat jij wilt behalen. Of je nu een beginner, amateur of prof bent; bij Golf Amsteldijk hebben we golflessen voor jou. Onze golfacademie is een van de beste in het land. Je kunt namelijk tijdens je golfles gebruikmaken van de unieke 9 Werelden van Golf. Een oefenterrein waar je alles kunt leren, van chippen tot putten. Lijkt dit iets ‘fore’ jou? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

Je eerste golfles

Je hebt nog nooit een golfclub aangeraakt en het wordt tijd om je eerste golfles te nemen. Van Joost Luiten tot je buurman die fanatiek golfer is, iedereen heeft ooit zijn eerste golf les gehad. Het mooie van golf, het is nooit te laat om te beginnen. Het is het begin van je nieuwe hobby, die blijft voor het leven. Met ons kennismakingsprogramma leer je in 3 golflessen de basis van deze mooie sport. Tijdens de lesperiode heb je toegang tot de 9 Werelden van Golf. Hier kun je iedere slag oefenen die je in de baan tegenkomt, van chippen tot putten. Voor slechts €75,- per persoon krijg jij:

  • 3 golflessen van 50 minuten onder begeleiding van een golfprofessional;
  • Golfetiquette;
  • Gratis gebruik van leenclubs;
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen;
  • Onbeperkt toegang tot de 9 Werelden van Golf tijdens de lesperiode.

Ben je na deze drie lessen enthousiast geworden over golf en wil je door voor het handicap 54 / GVB? Ook dat kan bij Golf Amsteldijk. Na de kennismakingscursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus 'Op naar de grote baan' en gedurende deze cursus je examen afronden voor handicap 54 / GVB. Sla je slag en ontdek de wereld van golf!
Maak kennis met golf

Op naar de grote baan

Je hebt je eerste stappen op de green gemaakt en nu is het tijd voor de grote baan. Afslaan, chippen en putten binnen de par. Het vergt tijd en veel oefenen, maar met onze beginnerslessen zie je binnen no-time progressie. Ook behaal je tijdens deze cursus je GVB, waardoor jij straks echt de baan op mag. Benieuwd hoe jij door deze cursus swingt?

Voor slechts 199,- p.p. ontvang je:
  • 10 lessen van 50 minuten, waarvan 1 baanles met de pro.
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen.
Wij raden aan om naast de lessen minimaal één keer per week de behandelde leerstof te oefenen. Indien je geen eigen clubs bezit, kun je deze bij ons huren. Wij adviseren echter een eigen halve set clubs aan te schaffen. Ook raden we aan je alvast te verdiepen in de theorie, zodat je voor het examen direct slaagt.

Wanneer je uiteindelijk je handicap wilt laten registreren, dan kan dat voor 40,- per jaar.

Om deze cursus te kunnen volgen, dien je lid te zijn van Golf Amsteldijk. Je kunt hierbij kiezen voor twee maandkaarten of een jaarkaart.
paint spatter
paint spatter
Veel gekocht!

MAANDKAART | Verkrijgbaar bij onze receptie

Van golfles naar wedstrijd

Je hebt je GVB gehaald, je handicap is 54 en nu gaat het echt beginnen. Het leukste deel van de golfsport is het spelen van wedstrijden. Je verlaagt je handicap en ervaart het gevoel van echte wedstrijdspanning. Met onze golf lessen voor gevorderden zul je merken dat je beter en beter wordt. Haal het maximale uit jezelf met onze golflessen!

Je hebt al handicap 54 of lager, bent al meerdere keren de baan op geweest: maar je wilt eigenlijk wel constanter spelen. Volg dan de cursus: Verlaag je handicap. Alle facetten van jouw golfspel komen aan bod: van putten, chippen, pitchen en bunkerslagen tot aan die heerlijke swing. Reken maar dat je na deze cursus in minder slagen een rondje kan golfen.

Voor slechts 199,- p.p. ontvang je:
  • 10 lessen van 50 minuten, waarvan 1 baanles met de pro.

Om deze cursus te kunnen volgen, dien je lid te zijn van Golf Amsteldijk. Je kunt hierbij kiezen voor twee maandkaarten of een jaarkaart.
Ontdek je potentieel

Ontwikkel je talent

Door de golflessen ben jij erachter gekomen dat je echt talent hebt voor golf. Het gaat zelfs zo goed, dat je handicap 18 of lager is. Heb je de ambitie om je talent volledig te benutten? Dan zijn de golflessen voor talenten perfect voor jou! Leer trucjes om nog beter te worden en laat tijdens wedstrijden zien over wat voor talent jij beschikt. We helpen je graag met een op maat gemaakt programma. We gaan individueel met jou een ontwikkeltraject samenstellen, dat ervoor zorgt dat jij stabiel in de zeer lage handicaps komt. Zien we jou straks op de Masters?
paint spatter
paint spatter

De golfacademie van Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk ligt onder de rook van Amsterdam. Een prachtige uitgestrekte golfbaan met allerlei verschillende faciliteiten. Deze golfacademie helpt golfers van elk niveau het beste uit zichzelf te halen. Met onze brede selectie aan golfpro’s, leren we je graag de beste en nieuwste golftechnieken. Wij geloven erin dat je moet golfen op je eigen manier, wij helpen je daar graag verder in te ontwikkelen. Golfles op maat is iets waar we bekend om staan. Onze golfpro’s nemen graag ruim de tijd voor alle enthousiaste golfers. Dus ben je op zoek naar golflessen vlakbij Amsterdam? Kom dan langs bij Golf Amsteldijk.

Boek een golfles

Ben jij nu een enthousiaste golfer? Of wil je graag leren golfen? Kom dan naar Golf Amsteldijk en leer alles over deze prachtige sport. Onze golfprofessionals kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Kies de golfles uit die het beste bij jou past en dan zien we je op de green!
Boek een golfles

E-mail updates ontvangen?