Golfcursus voor gevorderden

Verlaag je handicap!
Handicap 54 is geen eindstation, maar een startpunt! Heb jij je GVB / HCP 54 gehaald? Dan sta jij aan het begin van het leukste deel van de golfsport. Ga de grote baan op, neem deel aan wedstrijden en verlaag je handicap. Let op; deze cursus is alleen voor volwassenenen.

Verlaag je handicap

Je hebt al handicap 54 of lager, bent al meerdere keren de baan op geweest: maar je wilt eigenlijk wel constanter spelen. Volg dan de cursus: Verlaag je handicap (18+). Alle facetten van jouw golfspel komen aan bod: van putten, chippen, pitchen en bunkerslagen tot aan die heerlijke swing. Reken maar dat je na deze cursus in minder slagen een rondje kan golfen.

Voor slechts 199,- p.p. ontvang je 10 lessen van 50 minuten, waarvan 1 baanles met de pro.

Om deze cursus te kunnen volgen, dien je lid te zijn van Golf Amsteldijk. Je kunt hierbij kiezen voor twee maandkaarten of een jaarkaart.
Meer informatie over lidmaatschappen
paint spatter

Agenda

Schrijf je in voor de volgende cursusdata

Bij afwezigheid van een les adviseren wij de les in te halen bij je professional. De les word dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €32,50 worden berekend. Het inhalen van een golfles bij een andere groep is niet mogelijk.

The courses with an asterisk will be given in English.
7 juni

verlaag je hcp cursus 19:00 uur

8 juni

verlaag je hcp cursus 10:00 uur

15 juni

verlaag je hcp cursus 09:00 uur

Dit vonden andere golfers van ons

M
Marcel
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Prachtig golfcentrum op een unieke locatie.
W
Wim Heemskerk
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Een fantastisch Golfcentrum waar je alles kan oefenen en een geweldige 9 holes baan met veel uitdagingen. Mijn Amerikaanse vrienden waren onder de indruk van de mogelijkheden die dit golf centrum biedt.
J
Johan Riemersma
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
In maart begonnen met golfen. Les genomen. En nu geslaagd voor theorie. Nu alleen nog even voor het definitieve GVB. Wat een geweldige opleiding met goede pro's. Echt een aanrader. Ik vertel door hoe enthousiast ik ben.

Wedstrijden

Met een handicap van 54 of lager kun je deelnemen aan de wedstrijden op Amsteldijk. Schrijf je in voor de Maandbeker Wedstrijd en de Inloop Play Together. Heb je een handicap tussen 36 en 54, dan kun je ook deelnemen aan de Hoge HCP wedstrijd. Vanaf handicap 36 of lager kun je je inschrijven voor de Woensdagavond Competitie en Zomer Matchplay. Meer informatie of data? Kijk dan in de agenda.
Agenda

Onze golfprofessionals

Vanaf 39,50 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?