Talenten | Golfschool

Kan jouw handicap nog lager?
Je hebt je handicap verlaagd tot rond de 18 en je hebt de ambitie om je nog verder te ontwikkelen. Je denkt aan handicap 10 of zelfs lager. 

Dan is het 'Talenten' traject uitermate geschikt voor jou.

Les op maat

We helpen je graag met een op maat gemaakt programma. We gaan individueel met jou een ontwikkeltraject samenstellen, dat ervoor zorgt, dat jij stabiel in de zeer lage handicaps komt.

Wil je meer informatie?
Mail naar golfschool@amsteldijk.nl en vertel ons jouw ambitie.
paint spatter

Wedstrijden

Met een handicap van 18 of lager kun je deelnemen aan de wedstrijden op Amsteldijk. Schrijf je in voor de Woensdagavond Competitie. Meer informatie of data? Kijk dan in de agenda.

Goed geraakt

Het aloude idee dat je maar op 1 manier een goede bal zou kunnen slaan en daar eindeloos op moet repeteren, hebben onze pro's losgelaten. Daarvoor in de plaats hebben wij een wellicht wat onconventionele, maar veel logischere trainingsmethode. Wij leren golfers met een voor hun comfortabele lichaamsstand, of dat nu met of zonder blessure of beperking is, de makkelijkste beweging te laten maken om een bal zo goed mogelijk te raken. Dankzij het individuele maatwerk kunnen we ieders swing beter en constanter maken.

Onze golfprofessionals

Vanaf 39,50 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?