Talenten | Golfschool

Kan jouw handicap nog lager?
Je hebt je handicap verlaagd tot rond de 18 en je hebt de ambitie om je nog verder te ontwikkelen. Je denkt aan handicap 10 of zelfs lager. 

Dan is het 'Talenten' traject uitermate geschikt voor jou.

Les op maat

We helpen je graag met een op maat gemaakt programma. We gaan individueel met jou een ontwikkeltraject samenstellen, dat ervoor zorgt, dat jij stabiel in de zeer lage handicaps komt.

Wil je meer informatie?
Mail naar golfschool@amsteldijk.nl en vertel ons jouw ambitie.
paint spatter

Wedstrijden

Met een handicap van 18 of lager kun je deelnemen aan de wedstrijden op Amsteldijk. Schrijf je in voor de Woensdagavond Competitie. Meer informatie of data? Kijk dan in de agenda.

Goed geraakt

Het aloude idee dat je maar op 1 manier een goede bal zou kunnen slaan en daar eindeloos op moet repeteren, hebben onze pro's losgelaten. Daarvoor in de plaats hebben wij een wellicht wat onconventionele, maar veel logischere trainingsmethode. Wij leren golfers met een voor hun comfortabele lichaamsstand, of dat nu met of zonder blessure of beperking is, de makkelijkste beweging te laten maken om een bal zo goed mogelijk te raken. Dankzij het individuele maatwerk kunnen we ieders swing beter en constanter maken.

Dit vonden andere golfers van ons

M
Mary Eerman
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Amsteldijk het Golfcentrum voor iedereen die passie heeft voor golfen! Wil je oefenen, lessen, spelen en bewegen in een fantastische sfeer dan ga je naar Amsteldijk.
D
dexbink
⭐⭐⭐⭐
Google review
een fantastisch oefencentrum wij komen bijna iedere week op donderdag vanuit den haag om te trainen. we blijven dan de hele dag van 10.00 tot 16.00 uur vooral het afslaan van gras is een heel groot voordeel. maar ook alle andere oefenmogelijkheden worden door ons gebruikt . daarnaast gezellig clubhuis met heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel. kortom een absolute aanrader !!
L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.

Onze golfprofessionals

Vanaf 39,50 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?