Veel gekocht!

DAGKAART | €19,50

Koop je dagkaart voor het oefencentrum bij onze receptie. Hier heb je geen GVB/GSN voor nodig!

Dagje uit bij Golf Amsteldijk

Op zoek naar het leukste dagje uit in omgeving Amstelveen? Zoek niet verder en kom langs bij Golf Amsteldijk! Een gezellige en familievriendelijke golfbaan onder de rook van Amsterdam. Ons grote complex heeft meer dan genoeg ruimte om met jouw vrienden, collega’s of teamgenoten te genieten van een heerlijke dag. Of je nu een ervaren golfer bent, of nog nooit een club hebt aangeraakt, bij Golf Amsteldijk is een dagje uit een onvergetelijke ervaring.

Jouw dagje uit

Jullie komen aan bij Golf Amsteldijk in Amstelveen, waar de geur van het pas gemaaide gras je al tegemoet komt. Je parkeert je auto of fiets op onze ruime parkeerplaats. Verderop hoor je de eerste slagen tegen een bal en je begint er gelijk zin in te krijgen. Nadat jullie zijn aangemeld, kunnen jullie aan de slag. Zelf geen clubs mee? Dan hebben wij deze voor jullie. Sla eerst een paar ballen in op onze Driving Range. Waar je tegen elkaar kunt strijden met ons computersysteem. Track je ballen en zie wie het verste kan slaan. Je kunt blijven slaan, want de ballen op onze Driving Range zijn gratis. Met een dagkaart kunnen jullie van al onze faciliteiten gebruikmaken. Ontdek de 9 Werelden van Golf, laat je kunsten zien op onze 9 holes par 3 baan en laat zien wie de beste is op onze A-status 9 hole baan.
Bekijk onze tarieven

Met wie kom jij golfen?

Golf Amsteldijk is er voor iedereen. We delen de liefde voor deze sport graag met jou! Wat is er nu leuker dan met je vrienden, collega’s of geliefde golfen?
Daarom is het mogelijk om bij Golf Amsteldijk een dagje uit te boeken. Een dag die volledig in het teken staat van deze mooie sport. Leer afslaan, putten en chippen en kom daarna genieten van een heerlijk drankje bij Brasserie 10.

Onze golfclinics zijn er voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vriendengroepen en ook geschikt als leuke actieve date. Met wie mogen we jou verwelkomen op Golf Amsteldijk?
Bekijk Brasserie 10

Faciliteiten

De faciliteiten van Golf Amsteldijk zijn van de hoogste kwaliteit. Zo beschikken we over de grootste oefenfaciliteit van heel Europa. Waar iedereen, van beginner tot talent, kan oefenen met golfen. Maak tijdens jouw dagje uit kennis met de wereld van golf en wie weet is jouw liefde voor golf wel een hole-in-one!
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?