Dagje uit bij Golf Amsteldijk

Op zoek naar een leuk dagje golfen in omgeving Amstelveen? Zoek niet verder en kom langs bij Golf Amsteldijk! Een gezellige en familievriendelijke golfbaan onder de rook van Amsterdam. Ons grote complex heeft meer dan genoeg ruimte om met jouw vrienden, collega’s of teamgenoten te genieten van een heerlijke dag. Of je nu een ervaren golfer bent, of nog nooit een club hebt aangeraakt, bij Golf Amsteldijk is een dagje golfen een onvergetelijke ervaring.
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

De hele maand april 2e dagkaart voor de halve prijs met kortingscode: START2024

Jouw dagje golfen

Jullie komen aan bij Golf Amsteldijk in Amstelveen, waar de geur van het pas gemaaide gras je al tegemoet komt. Je parkeert je auto of fiets op onze ruime parkeerplaats. Verderop hoor je de eerste slagen tegen een bal en je begint er gelijk zin in te krijgen. Nadat jullie zijn aangemeld, kunnen jullie aan de slag. Zelf geen clubs mee? Dan hebben wij deze voor jullie. Sla eerst een paar ballen in op onze Driving Range. Waar je tegen elkaar kunt strijden met ons computersysteem. Track je ballen en zie wie het verste kan slaan. Je kunt blijven slaan, want de ballen op onze Driving Range zijn gratis. Met een dagkaart kunnen jullie van al onze faciliteiten gebruikmaken. Ontdek de 9 Werelden van Golf, laat je kunsten zien op onze 9 holes par 3 baan en laat zien wie de beste is op onze A-status 9 hole baan.
Bekijk onze tarieven

Welk dagje golfen kies jij?

Bij Golf Amsteldijk hebben we voor elk wat wils. Ga jij voor het versterken van teamspirit tijdens een bedrijfsuitje? Of misschien voor de gezelligheid en competitie van een teamuitje? Voor vriendengroepen bieden we plezier en toegankelijkheid, terwijl onze golfbaan het perfecte decor vormt voor een romantische date. Dus, welk avontuur spreekt jou aan?

SPORTIEF BEDRIJFSUITJE
Ontdek teambuilding op een unieke manier met op maat gemaakte golfclinics voor een sportief bedrijfsuitje als dagje golfen. Versterk de band met collega's, ongeacht je golfervaring. Plezier en samenwerking staan centraal op Golf Amsteldijk.

TEAMUITJES
Ga een dagje golfen bij Golf Amsteldijk en maak van jullie sportief teamuitje een onvergetelijke ervaring. Plezier, competitie en teambuilding komen samen. Laat de dagelijkse stress achter je en geniet van een gezellige tijd met je team.

VRIENDENUITJE
Voor vriendengroepen biedt Golf Amsteldijk de perfecte mix van plezier en toegankelijkheid met een golfclinic als vriendenuitje. Alle niveaus zijn welkom voor dit dagje golfen. Lach, geniet en beleef samen een onvergetelijke dag te midden van de natuur.

GOLFDATE
Maak van jullie date een avontuur op de golfbaan van Golf Amsteldijk. Met dit dagje golfen komen romantiek en sportiviteit samen. Verken samen de golfsport met een golfdate en voeg een nieuwe dimensie toe aan jullie relatie.
Bekijk Brasserie 10

Met wie kom jij een dagje golfen?

Golf Amsteldijk is er voor iedereen. Je kunt bij ons altijd een dagje golfen, ook zonder GVB! We delen de liefde voor deze sport graag met jou! Wat is er nu leuker dan met je vrienden, collega’s of geliefde te golfen? Daarom is het mogelijk om bij Golf Amsteldijk een dagje golfen te boeken. Een dag golfen die volledig in het teken staat van deze mooie sport. Leer afslaan, putten en chippen en kom daarna genieten van een heerlijk drankje bij Brasserie 10. Je kunt natuurlijk ook iemand verrassen met een dagje golfen als cadeau! Geef de liefde voor deze mooie sport door en creëer onvergetelijke herinneringen op onze prachtige golfbaan.

Faciliteiten

De faciliteiten van Golf Amsteldijk zijn van de hoogste kwaliteit. Zo beschikken we over de grootste oefenfaciliteit van heel Europa. Waar iedereen, van beginner tot talent, kan oefenen met golfen. Maak tijdens jouw dagje uit kennis met de wereld van golf en wie weet is jouw liefde voor golf wel een hole-in-one!
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?