Een vriendenuitje bij Golf Amsteldijk

Zijn jullie op zoek naar een uniek en geweldig vriendenuitje? Dan is Golf Amsteldijk de plek voor jullie! Hier beleef je samen met je vrienden de grootste lol, omringd door prachtige, rustgevende natuur en kun je werken aan je swing. Ga je voor een birdie? Een bogey? Een hole-in-one? Of ga je de vijver vullen met golfballetjes? Het gaat erom dat je samen met je vrienden een geweldige tijd hebt! Wij bieden jullie een sportief groepsuitje aan, omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Ontspan, maak je hoofd leeg, lach met je vrienden en ga voor die hole-in-one!

Een sportief groepsuitje in Amsterdam

Wat gaan jullie dit weekend doen? Weer naar de bioscoop, een terrasje pakken of de hele dag Netflixen? Stroop je mouwen op en ga voor een sportief groepsuitje in Amsterdam! Ga de prachtige natuur in, werk aan je golftechniek en laat je vrienden zien hoe het moet. Maak kennis met deze fantastische sport, het zijn de eerste stappen om een betere golfer te worden. Lach en ontspan samen met je vrienden tijdens een sportief uitje in Amsterdam. Bekijk ons arrangement voor vriendenuitjes en beleef een golfervaring die je niet snel zal vergeten!

Ontdek onze golffaciliteiten

Bij aankomst kunnen jullie de clubs en golfballen huren bij Golf Amsteldijk. Willen jullie nog sneller de holes afgaan? Dan kunnen jullie een golfkarretje huren om van hole naar hole te rijden. Je start samen met je vrienden op onze prachtige groene vlaktes, waar je alle andere golfers al aan de slag ziet gaan. Ontdek hoe leuk golfen kan zijn en stap in onze 9 Werelden van Golf, waarbij alle facetten voorbijkomen. Van afslaan tot het putten van de bal in één van de holes. Zit het wel goed met de golftechniek? Dan is het tijd voor onze 9 holes par 3 baan. Waar je na het oefenen echt aan de slag kan gaan om je vrienden te verslaan in onze prachtige golfsport!
Bekijk de facaliteiten

Een vriendenuitje om niet te vergeten

Zie je het al voor je? Je kunt genieten van de natuur, een balletje slaan met je beste vrienden en van hole naar hole rijden in een golfkarretje. Dat klinkt toch als een geweldig vriendenuitje dat je niet snel zal vergeten. Hebben jullie alle holes afgewerkt en is het duidelijk wie de winnaar en de verliezer is? Praat na over die hole-in-one of dat fiasco in de bunker en geniet bij het gezellige Brasserie 10, een knusse boerderij die volledig is gerenoveerd. Geniet met je vrienden van een heerlijke lunch of diner, met een biertje in je hand en het zonnetje in je gezicht.
Meer informate

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier alle tarieven! Zien we je snel?
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?