Een origineel vriendenuitje bij Golf Amsteldijk

Zijn jullie op zoek naar een origineel en geweldig vriendenuitje? Dan is Golf Amsteldijk de plek voor jullie! Hier beleef je samen met je vrienden de grootste lol, omringd door prachtige, rustgevende natuur en kun je werken aan je swing. Ga je voor een birdie? Een bogey? Een hole-in-one? Of ga je de vijver vullen met golfballetjes? Het gaat erom dat je samen met je vrienden een geweldige tijd hebt! Wij bieden jullie een sportief en origineel vriendenuitje aan, omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Ontspan, maak je hoofd leeg, lach met je vrienden en ga voor die hole-in-one!

Een sportief vriendenuitje in Amsterdam

Wat gaan jullie dit weekend doen? Weer naar de bioscoop, een terrasje pakken of de hele dag Netflixen? Stroop je mouwen op en ga voor een origineel vriendenuitje in Amstelveen! Ga de prachtige natuur in, werk aan je golftechniek en laat je vrienden zien hoe het moet. Maak kennis met deze fantastische sport, het zijn de eerste stappen om een betere golfer te worden. Lach en ontspan samen met je vrienden tijdens een origineel vriendenuitje in Amstelveen. Bekijk ons arrangement voor originele vriendenuitjes en beleef een golfervaring die je niet snel zal vergeten!

Ontdek onze golffaciliteiten

Bij aankomst op Golf Amsteldijk kunnen jullie eenvoudig clubs en golfballen huren om direct van start te gaan. Voor wie de holes nog sneller wil afgaan, bieden we de mogelijkheid om een golfkarretje te huren en comfortabel van hole naar hole te rijden. Begin samen met je vrienden op onze weelderige groene vlaktes, waar je andere enthousiaste golfers bezig ziet. Ervaar de vreugde van golf en betreed onze 9 Werelden van Golf, waar alle aspecten aan bod komen, van afslaan tot het putten van de bal in een van de holes.

Of je nu je golftechniek wilt verbeteren of al gevorderd bent, ontdek onze 9 holes par 3 baan voor een uitdaging op maat. Daar kan je na het oefenen echt aan de slag gaan en je vrienden uitdagen in onze prachtige golfsport!
Bekijk de facaliteiten

Vriendenuitjes bij golf amsteldijk: beoordeeld met 5 sterren!

P
Piet van Amelrooij
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Geweldig centrum om het golfspel onder de knie te krijgen, prettige informele atmosfeer, prima leraren die met kunde en de nodige humor de do's en don'ts bijbrengen. Uitstekende mogelijkheden om zelf onbeperkt de diverse slage te oefenen en dan nog een prachtige 9 holes baan. Heerlijk relaxen nadien bij Brasserie 10 waar je leuk wordt bediend met een kleine kaart maar wel van prima kwaliteit
A
A. Eweg
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
oefenen de hele dag met zoveel ballen als je wilt voor een zeer vriendelijke maandprijs, uit een ballenmachine ballen halen kost je meer per maand. de kwaliteit van de ballen is prima met gras afslagen, puttinggreen en gras chippen is super groot.Fijne oefenbunkers en natuurlijk het kortespel oefenop een leuke par drie baan
W
Wim Heemskerk
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Een fantastisch Golfcentrum waar je alles kan oefenen en een geweldige 9 holes baan met veel uitdagingen. Mijn Amerikaanse vrienden waren onder de indruk van de mogelijkheden die dit golf centrum biedt.

Meer dan alleen vriendenuitjes

Bij Golf Amsteldijk gaan we verder dan alleen originele vriendenuitjes. Voor bedrijfsuitjes hebben we op maat gemaakte golfclinics, een ideale keuze voor een sportieve teambuilding sessie. Versterk de band met collega's, ongeacht je golfervaring, terwijl plezier en samenwerking centraal staan op onze golfbaan.

Wil je een romantische twist toevoegen aan jullie relatie? Ontdek onze golfdate golfclinic, waar jullie date een avontuur wordt op de golfbaan. Dit dagje golfen combineert romantiek en sportiviteit, waardoor de golfsport een nieuwe dimensie aan jullie relatie toevoegt.

En voor teamuitjes bieden we de perfecte setting om een dagje te golfen bij Golf Amsteldijk. Maak van jullie teamuitje een onvergetelijke ervaring, waar plezier, competitie en teambuilding samenkomen. Laat de dagelijkse stress achter je en geniet van een gezellige tijd met je team op onze prachtige golfbaan. Ontdek de veelzijdigheid van Golf Amsteldijk en maak elk uitje onvergetelijk.

Een origineel vriendenuitje om niet te vergeten

Zie je het al voor je? Je kunt genieten van de natuur, een balletje slaan met je beste vrienden en van hole naar hole rijden in een golfkarretje. Dat klinkt toch als een geweldig origineel vriendenuitje dat je niet snel zal vergeten. Hebben jullie alle holes afgewerkt en is het duidelijk wie de winnaar en de verliezer is? Praat gezellig na over die onvergetelijke hole-in-one of dat lichte fiasco in de bunker, terwijl je geniet van een heerlijke high tea bij het sfeervolle Brasserie 10, een knusse boerderij die volledig is gerenoveerd. Geniet met je vrienden van een heerlijke lunch of diner, met een biertje in je hand en het zonnetje in je gezicht.
Meer informate

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met je vrienden je GVB halen? Ook dat kan bij Golf Amsteldijk. Bekijk hier alle tarieven! Zien we je snel?
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?