Beginners | Golfschool

Ontwikkel jezelf in deze prachtige sport!
Heb je onze kennismakingscursus gedaan of al redelijke golfervaring, maar nog geen HCP 54 / GVB? Dan sluit het lesprogramma ‘Op naar de grote baan’ hier naadloos op aan. Naast het verder verfijnen van de techniek wordt er hier ook aandacht besteed aan hoe je straks op een leuke en vlotte manier op de grote baan kunt spelen met het HCP 54 / GVB.

Op naar de grote baan

Voor slechts 199,- p.p. ontvang je:
  • 10 lessen van 50 minuten, waarvan 1 baanles met de pro.
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen.

Wij raden aan om naast de lessen minimaal één keer per week de behandelde leerstof te oefenen. Indien je geen eigen clubs bezit, kun je deze bij ons huren. Wij adviseren echter een eigen halve set clubs aan te schaffen. Ook raden we aan je alvast te verdiepen in de theorie, zodat je voor het examen direct slaagt.

Wanneer je uiteindelijk je handicap wilt laten registreren, dan kan dat voor 40,- per jaar.

Om deze cursus te kunnen volgen, dien je lid te zijn van Golf Amsteldijk. Je kunt hierbij kiezen voor twee maandkaarten of een jaarkaart.
Meer informatie over lidmaatschappen
paint spatter

Agenda

Schrijf je in voor de volgende cursusdata

Bij afwezigheid van een les adviseren wij de les in te halen bij je professional. De les word dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €32,50 worden berekend. Het inhalen van een golfles bij een andere groep is niet mogelijk.

The courses with an asterisk will be given in English.
5 oktober

theorie examen 19:00 uur

12 oktober

theorie examen 19:00 uur

19 oktober

staqp 2: op naar de grote baan 18:00 uur

Theorie examens

Aangeraden wordt om gedurende deze gehele periode je te verdiepen in de theorie. In de shop vind je leuke boeken met duidelijke en eenvoudige uitleg om je goed voor te kunnen bereiden op dit examen.

Deelname aan het examen kost 25,-. Tijdens het examen van 1 uur wordt jouw kennis van de basisregels en etiquette getest aan de hand van 30 meerkeuzevragen.

Alle data zijn te vinden in de agenda. Voor deelname is inschrijving vereist.

Wedstrijden

Schrijf je in voor onze beginnerswedstrijden op de par 3 baan. Doe onder begeleiding van onze buddy’s op een leuke manier speelervaring op. Deze wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor golfers die nog geen handicap 54 hebben.

Heb je net je handicap 54 behaald en wil je onder begeleiding van onze buddy’s mee doen aan een wedstrijd, schrijf je dan in voor de Hoge Handicap wedstrijd.
Agenda

Onze golfprofessionals

Vanaf 37,50 per maand kun je onbeperkt je skills trainen

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?