BEGINNERS | GOLFSCHOOL

Ontwikkel jezelf in de golfsport!
Bij Amsteldijk introduceren we een nieuwe kans om binnen één maand je GVB/HCP54 te behalen! Met onze verkorte 'Op Naar De Grote Baan' cursus leer je snel en plezierig spelen op de grote baan, ideaal voor wie weinig tijd heeft maar toch snel golfen wil leren. Het programma omvat ook het theorie-examen, waardoor je alleen nog maar je gewenste toegangsabonnement hoeft te kiezen.

Heb je onze cursus kennismaken met golf gedaan of heb je al enige ervaring, maar nog geen HCP 54 / GVB? Dan past ons lesprogramma 'Op naar de grote baan' perfect bij jou. Hiermee verfijn je niet alleen je techniek, maar leer je ook hoe je straks op een leuke en vlotte manier op de grote baan kunt spelen met het HCP 54 / GVB.

Let op; deze cursus is uitsluitend voor volwassenen.

HOE ZIET DEZE CURSUS ERUIT?

Elke week vinden er twee lessen achtereenvolgens plaats waardoor de gehele cursus slechts vier weken in beslag neemt. Na deze lessen beoordeelt de golfprofessional of jij je HCP 54 / GVB hebt behaald. Om de cursus definitief af te ronden maak je gebruik van je greenfee voucher en loop je samen met een buddy een volledige ronde op de 9-holes A-status baan. De buddy/baanbegeleider helpt je op weg en geeft je advies over golf-, lokale en etiquette-regels. Na de buddyronde wordt jouw score definitief verwerkt. Je kunt ook meedoen aan de Hoge Handicap Ronde, iedere 3e zaterdag van de maand.

Wij raden aan om naast de lessen minimaal één keer per week de behandelde leerstof te oefenen. Indien je geen eigen clubs bezit, kun je deze bij ons huren. Wij adviseren echter een eigen halve set clubs aan te schaffen. Ook raden we aan je alvast te verdiepen in de theorie, zodat je voor het examen direct slaagt.

Wanneer je uiteindelijk je handicap wilt laten registreren, dan kan dat voor 40,- per jaar.

Op naar de grote baan

Voor slechts €199,- ontvang je:
  • 4 lessen van 100 minuten, waarvan 1 baanles onder begeleiding van een golfprofessional;
  • Gratis gebruik van onbeperkt driving-range ballen;
  • Gratis gebruik van leenclubs;
  • Theorie-examen (aan te vragen bij de receptie);
  • 1 greenfee voucher;
  • Een consumptie in Brasserie 10 na afloop van de laatste les.
Om de cursus te volgen, heb je toegang nodig tot de 9 Werelden van Golf, waarvoor je kunt kiezen tussen een maandkaart en een jaarkaart. Meer uitleg vind je op onze 'tarieven' pagina. Bij inschrijving voor de cursus met een jaarkaart ontvang je de eerste maand gratis, waarin je je GVB/HCP54 kunt halen!
Meer informatie over lidmaatschappen
paint spatter

Dit vonden andere golfers van ons

D
dexbink
⭐⭐⭐⭐
Google review
een fantastisch oefencentrum wij komen bijna iedere week op donderdag vanuit den haag om te trainen. we blijven dan de hele dag van 10.00 tot 16.00 uur vooral het afslaan van gras is een heel groot voordeel. maar ook alle andere oefenmogelijkheden worden door ons gebruikt . daarnaast gezellig clubhuis met heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel. kortom een absolute aanrader !!
M
Marcel
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Prachtig golfcentrum op een unieke locatie.
T
Tazman 2725
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Geweldig daar, met de 9 werelden kan je echt van alles oefenen. Voor 20,50 kan je de hele dag par3 spelen, oefenen op de 9 werelden en de driving range met onbeperkt aantal ballen.

Agenda

Schrijf je in voor de volgende cursusdata

Bij afwezigheid van een les adviseren wij de les in te halen bij je professional. De les wordt dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €32,50 worden berekend. Het inhalen van een golfles bij een andere groep is niet mogelijk.

The courses with an asterisk will be given in English.
2 juni

op naar de grote baan cursus 12:30 uur

3 juni

op naar de grote baan cursus 19:30 uur

5 juni

op naar de grote baan cursus 18:00 uur

Theorie examens

Aangeraden wordt om gedurende deze gehele periode je te verdiepen in de theorie. In de shop vind je leuke boeken met duidelijke en eenvoudige uitleg om je goed voor te kunnen bereiden op dit examen.

Deelname aan het examen kost 25,-. Tijdens het examen van 1 uur wordt jouw kennis van de basisregels en etiquette getest aan de hand van 30 meerkeuzevragen.

Alle data zijn te vinden in de agenda. Voor deelname is inschrijving vereist.

Wedstrijden

Schrijf je in voor onze beginnerswedstrijden op de par 3 baan. Doe onder begeleiding van onze buddy’s op een leuke manier speelervaring op. Deze wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor golfers die nog geen handicap 54 hebben.

Heb je net je handicap 54 behaald en wil je onder begeleiding van onze buddy’s mee doen aan een wedstrijd, schrijf je dan in voor de Hoge Handicap wedstrijd.
Agenda

Onze golfprofessionals

VANAF 40,95 PER MAAND KUN JE ONBEPERKT JE SKILLS TRAINEN

Maak onbeperkt gebruik van de 9 Werelden van Golf; Targets, Chipping, Bunkers, Specials, Grass, Fairwaybunkers, Finesse, Pitching en Putting. Met als extra pluspunt gratis gebruik van driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?