Three-Ball

Bij Golf Amsteldijk moedigen wij iedereen aan op veel verschillende spelvormen te spelen om je golfvaardigheden te verbeteren. Daarom laten wij je graag kennis laten maken met het opwindende spel Three-Ball! Als je op zoek bent naar een golfervaring die uitdaging, competitie en plezier combineert, dan ben je hier aan het juiste adres. Three-Ball is een spannend spel dat zowel ervaren golfers als beginnende golfers zal aanspreken.

Wat is Three-Ball?

Bij Golf Amsteldijk beschouwen we Three-Ball als een verfrissende variant op het traditionele golfspel. Het is een competitieve sport waarbij drie golfers tegen elkaar spelen als individuen. In Three-Ball spelen alle drie de golfers tegelijkertijd tegen elkaar op elke hole, waarbij ze hun eigen bal spelen. Het doel is om de hole te voltooien met het minste aantal slagen.

Waarom Three-Ball?

Bij Golf Amsteldijk geloven we dat Three-Ball een opwindend spel is dat golfers van alle niveaus zal uitdagen en vermaken. Het bevordert competitie en stimuleert spelers om hun beste spel te laten zien terwijl ze genieten van een dagje golfen op onze prachtige baan.

Hoe speel je Three-Ball?

  • Kies je medespelers: Bij Golf Amsteldijk kun je twee medespelers kiezen om mee te spelen.
  • Begin de ronde: Alle drie de golfers beginnen tegelijkertijd op de eerste tee en slaan hun eigen bal.
  • Speel de hole: Elke speler speelt zijn eigen bal naar de hole, waarbij het doel is om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen.
  • Noteer scores: Houd de scores bij voor elke speler op elke hole.
  • Bepaal de winnaar: Aan het einde van de ronde wordt de winnaar bepaald op basis van de totale score over alle holes.

Probeer Three-Ball vandaag nog bij Golf Amsteldijk!

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of je nog je GVB halen moet, Three-Ball biedt een leuke en uitdagende golfervaring op onze prachtige golfbaan. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te testen, competitie aan te gaan en plezier te hebben met vrienden. Ideaal om te gaan spelen tijdens een leuk dagje golfen. Dus verzamel je medespelers en daag jezelf uit met een potje Three-Ball bij Golf Amsteldijk!
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

E-mail updates ontvangen?