Beginnen met golf bij Golf Amsteldijk!

Ben jij een echte fan en kriebelt het om te beginnen aan je eigen golfavontuur? Bij Golf Amsteldijk geloven we dat het nooit te laat is om te beginnen met deze prachtige sport! Ontdek alle mogelijkheden binnen Golf Amsteldijk om te beginnen met de golfsport! Zo kun je kiezen voor een kennismakingscursus wanneer je gaat beginnen met golf en genieten van onze unieke 9 werelden van golf op ons oefenterrein!

Beginnen met golf via onze kennismakingscursus

Heb jij nog nooit een golfclub vastgehouden? Geen probleem! Wij bieden de perfecte start voor iedereen die wil beginnen met golf, namelijk onze kennismakingscursus! In drie lessen van 50-minuten, wordt jij begeleid door ervaren PGA golfprofessionals. Je gaat kennis maken met alle essentiële fundamenten van golf. Ook kun je hier beginnen met golf door gebruik te maken van onze driving range. Dit biedt uitdagingen om je vaardigheden te testen en de verschillende doelen op de baan aan te pakken.
Kennismakingcursus

Voor slechts €75,- per persoon ontvang je:

  • 3 golflessen van 50 minuten, inclusief instructie over golf etiquette
  • Gratis gebruik van leenclubs
  • Onbeperkt toegang tot de 9 Werelden van Golf op ons oefenterrein
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen
  • De weg naar Handicap 54 / GVB

Met een goede voorbereiding beginnen aan golfen

Om ervoor te zorgen dat je goed begint aan je golfspel, is het essentieel om de juiste benodigdheden mee te nemen. Denk aan golfschoenen met softspikes of sportschoenen zonder noppen, golfclubs, een pitchfork, marker, golfballen, tees, een golfhandschoen, en natuurlijk water en een versnapering. Maak je geen zorgen over de clubs; die kun je tijdens de les van ons lenen!

Ga een stap verder in de golfsport

Is de golfkoorts eenmaal toegeslagen nadat je bent begonnen met golf en wil je verder gaan? Dan kun je een stap verder en duik je in onze vervolgcursus 'Op naar de grote baan', waar onze golfprofessionals je stap voor stap begeleiden om met vertrouwen de grote baan te betreden. Het ultieme doel: het behalen van handicap 54 / GVB, een bewijs van je vaardigheden en toewijding aan deze prachtige sport!

Beginnen met golf met je vrienden

Begin met golf op een ontspannen en plezierige manier bij Golf Amsteldijk! Ontdek de wereld van golf zonder de druk van een formele cursus. Onze golfbanen zijn niet alleen beschikbaar voor formele training, maar bieden ook de perfecte omgeving voor leuke vriendenuitjes en unieke bedrijfsuitjes. Ervaar het plezier van golfen terwijl je geniet van de prachtige natuur op onze banen.

Golfen doe je bij Golf Amsteldijk

Voor de sportievelingen organiseren wij dynamische teamuitjes, ideaal voor voetbal-, hockey- of korfbalteams die samen aan hun teamgeest willen werken. En voor de romantici onder ons is er de mogelijkheid om een onvergetelijke golfdate te plannen en indruk te maken op je speciale persoon. Bij Golf Amsteldijk is er een scala aan arrangementen waarmee je op een ontspannen manier kunt beginnen met golf, puur voor het plezier en de vreugde van de sport.
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

E-mail updates ontvangen?