Texas Scramble

Als je op zoek bent naar een golfervaring die teamwork, strategie en plezier combineert, dan ben je hier aan het juiste adres. Texas Scramble is een boeiend en uitdagend spel dat golfers van alle niveaus zal aanspreken, zowel voor de gevorderden als de beginnende golfer.

Wat is Texas Scramble?

Bij Golf Amsteldijk beschouwen we Texas Scramble als een geweldige variant op het traditionele golfspel. Het is een teamsport waarbij een groep van vier golfers samenwerkt als een team. In Texas Scramble slaat elk teamlid af op elke hole, maar het beste afslagpunt wordt gekozen en van daaruit spelen alle teamleden om de beurt verder. Het doel is om de bal in de hole te krijgen met zo min mogelijk slagen.

Waarom Texas Scramble?

Bij Golf Amsteldijk geloven we dat Texas Scramble een fantastische manier is om teamwork en strategie te ontwikkelen, terwijl je geniet van een rondje golf met vrienden of familie. Het bevordert ook competitie en stimuleert spelers om hun beste spel te laten zien.

Hoe speel je Texas Scramble?

  • Vorm een team: Bij Golf Amsteldijk kun je een team van vier spelers samenstellen.
  • Begin de ronde: Elk team begint op de eerste tee en slaat af. Kies vervolgens de beste afslag en speel van daaruit verder.
  • Speel de hole: Alle teamleden slaan om de beurt vanaf de gekozen afslagplaats, totdat de bal in de hole is gespeeld.
  • Noteer scores: Houd de scores bij voor elk team op elke hole.
  • Bepaal de winnaar: Aan het einde van de ronde wordt het winnende team bepaald op basis van de totale score over alle holes.

Probeer Texas Scramble vandaag nog bij Golf Amsteldijk!

Of je nu een ervaren golfer bent of je nog je GVB halen moet, Texas Scramble biedt een unieke en spannende golfervaring op onze prachtige golfbaan. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te testen, teamwork te ontwikkelen en plezier te hebben met vrienden. Bij Golf Amsteldijk moedigen we iedereen aan om diverse spelvormen uit te proberen om hun golfvaardigheden te verbeteren. Dus boek een dagje golfen, verzamel je team en daag jezelf uit met een potje Texas Scramble.
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

E-mail updates ontvangen?