Greensome

Bij Golf Amsteldijk stellen wij je graag voor aan het leuke en fascinerende golfspel Greensome! Als je op zoek bent naar een golfervaring die teamwork, strategie en plezier combineert, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Greensome is een uitdagend en boeiend spel dat zowel ervaren golfers als beginnende golfers zal aanspreken.

Wat is Greensome?

Bij Golf Amsteldijk noemen we Greensome een geweldige variant op het klassieke golfspel. Het is een teamsport waarbij twee golfers samenwerken als partners. In Greensome slaan beide teamleden af, kiezen vervolgens de beste bal en spelen om de beurt verder. Eén speler slaat af op de oneven holes, de andere op de even holes. Dit patroon wordt voortgezet totdat de bal in de hole is gespeeld. Je kunt het ook met meerdere spelers spelen, dan wordt het ook wel foursome genoemd.

Waarom Greensome?

Bij Golf Amsteldijk geloven we dat Greensome een fantastische manier is om teamwork en strategie te ontwikkelen, terwijl je geniet van een rondje golf. Omdat je samenwerkt met een partner, moet je communiceren, elkaar ondersteunen en strategisch denken om het beste resultaat te behalen. Het spel biedt ook een leuke en sociale sfeer, waarbij je samen met vrienden of familie kunt genieten van een dagje op onze prachtige golfbaan.

Hoe speel je Greensome?

Kies je teamgenoot: bij Golf Amsteldijk kun je een partner kiezen uit je vrienden, familie of mede-golfers.
Bepaal de afslagvolgorde: beslis wie er begint op de eerste tee. Beide teamleden slaan af en kiezen vervolgens de beste bal om verder te spelen.
Afslaan: het team dat begint, slaat af op de teebox. Daarna kiezen beide teamleden de beste bal en spelen om de beurt verder.
Wissel af: blijf afwisselen tussen teamleden bij elke slag, totdat de bal in de hole is gespeeld.
Noteer scores: houd de scores bij voor elk team en bepaal aan het einde van de ronde welk team de winnaar is.

Probeer Greensome vandaag nog bij Golf Amsteldijk!

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of je nog je GVB halen moet, Greensome biedt een unieke en spannende golfervaring op onze prachtige golfbaan. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te testen, nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben. Er zijn talloze spelvarianten in golf om van te genieten. Dus trommel je vrienden, familie of collega's op, plan een gezellig dagje golfen en daag jezelf uit met een potje Greensome bij Golf Amsteldijk vandaag nog!
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

E-mail updates ontvangen?