Leren golfen bij Golf Amsteldijk

Wil jij graag leren golfen en erachter komen hoe leuk deze geweldige sport is? Bij Golf Amsteldijk helpen we je graag verder en begeleiden je door de hele wereld van golfen, ongeacht je ervaringsniveau! Ontdek alle mogelijkheden binnen Golf Amsteldijk om jouw eerste stappen te zetten om te leren golfen!

Wil je leren golfen? Start met onze kennismakingscursus!

Ben je nieuw in de wereld van golf? Geen zorgen! Onze kennismakingscursus biedt de perfecte introductie voor iedereen die wil leren golfen. Onder begeleiding van ervaren PGA golfprofessionals leer je in drie lessen van 50 minuten de basisprincipes van golf kennen. Van het vasthouden van een golfclub tot het raken van je eerste bal, wij begeleiden je stap voor stap op jouw golfavontuur!

Wat krijg je voor slechts €75,- per persoon?

  • 3 golflessen van 50 minuten, inclusief instructie over golf etiquette
  • Gratis gebruik van leenclubs
  • Onbeperkte toegang tot de 9 Werelden van Golf op ons oefenterrein
  • Onbeperkt gebruik van driving-range ballen
  • Begeleiding naar Handicap 54 / GVB
  • Een goede voorbereiding is essentieel
Om goed voorbereid te zijn op jouw golfavontuur, is het belangrijk om de juiste uitrusting mee te nemen. Denk aan golfschoenen met softspikes of sportschoenen zonder noppen, golfclubs, een pitchfork, marker, golfballen, tees, een golfhandschoen, en natuurlijk water en een snack. Maak je geen zorgen over de clubs; die kun je tijdens de les van ons lenen!

Neem de eerste stap naar het leren golfen!

Of je nu jong of oud bent, het maakt allemaal niet uit, bij Golf Amsteldijk geloven we dat het nooit te laat is om te beginnen met leren golfen! Onze golflessen voor beginners bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de basisbeginselen van golf kunt ontdekken en je golfvaardigheden kunt verbeteren en ontwikkelen op jouw eigen tempo. Leer de basis van afslaan, putten en chippen en geniet van de natuur om je heen en hoe leuk de golfsport kan zijn!

Waarom golflessen bij Golf Amsteldijk?

Leren golfen gaat verder dan alleen een fysieke activiteit. Het is een mentale uitdaging die concentratie, discipline en doorzettingsvermogen vereist. Gelukkig staan onze ervaren golfprofessionals klaar om je te begeleiden op jouw golfreis, ongeacht je niveau. Of je nu met vrienden, familie, collega's of je geliefde komt, onze gezellige en gastvrije golfbaan biedt voor ieder wat wils. Naast golflessen, kun je ook genieten van een leuk dagje golfen om het golfspel te leren spelen.

Laat je verrassen door de prachtige omgeving terwijl je je golfvaardigheden verbetert en geniet van de ontspannen sfeer. Boek vandaag nog je golfuitje en creëer mooie herinneringen op onze golfbaan.
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

De hele maand april 2e dagkaart voor de halve prijs met kortingscode: START2024

E-mail updates ontvangen?