Golfen zonder GVB bij Golf Amsteldijk!

Ben je net begonnen met golfen of vraag je je af waar je nog kunt golfen zonder je zorgen te maken over een GVB (golfvaardigheidsbewijs)? Goed nieuws, want bij Golf Amsteldijk ben je aan het juiste adres om te golfen zonder GVB. Ontdek onze faciliteiten en geniet van de wereld van golf!
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

Golfen zonder je GVB

Golf is toegankelijk voor iedereen, ongeacht hoeveel ervaring je hebt. Dat is de filosofie waar wij bij Golf Amsteldijk in geloven. Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren golfer bent die zijn vaardigheden wil verbeteren, op onze 9 Werelden van Golf ben jij altijd welkom zonder de beperkingen van een GVB of handicap 54.
De 9 Werelden van Golf

Zonder GVB op de kleine baan

Ook kun je bij toegang tot ons oefencentrum jouw vaardigheden uittesten op onze kleine baan, oftewel de 9 holes Par 3 baan! Een uitdagende 9 holes baan met verschillende obstakels die je ook op de grote baan tegenkomt, zoals: water, heuvels en rough.
Ontdek de 9 holes Par 3 baan

Dit vonden andere golfers van ons

M
Marcel
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Prachtig golfcentrum op een unieke locatie.
A
A. Eweg
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
oefenen de hele dag met zoveel ballen als je wilt voor een zeer vriendelijke maandprijs, uit een ballenmachine ballen halen kost je meer per maand. de kwaliteit van de ballen is prima met gras afslagen, puttinggreen en gras chippen is super groot.Fijne oefenbunkers en natuurlijk het kortespel oefenop een leuke par drie baan
P
Piet van Amelrooij
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Geweldig centrum om het golfspel onder de knie te krijgen, prettige informele atmosfeer, prima leraren die met kunde en de nodige humor de do's en don'ts bijbrengen. Uitstekende mogelijkheden om zelf onbeperkt de diverse slage te oefenen en dan nog een prachtige 9 holes baan. Heerlijk relaxen nadien bij Brasserie 10 waar je leuk wordt bediend met een kleine kaart maar wel van prima kwaliteit

WAAROM GOLFEN BIJ GOLF AMSTELDIJK?

We begrijpen dat het verkrijgen van een Golfvaardigheidsbewijs niet altijd de eerste stap hoeft te zijn. Je kan bij ons meteen genieten van de golfsport, zonder meteen je GVB te halen. Zo kun jij even testen of dit helemaal jouw sport is. Ben je daarna net zo enthousaist als wij? Dan staan we voor je klaar om je GVB te halen. Neem een kijkje bij de 9 Werelden van Golf. Je kunt rekenen op een prachtige omgeving waarin je jouw golfvaardigheden kunt ontwikkelen en kunt golfen zonder GVB.

Verken de wereld van golf bij Golf Amsteldijk

Bij Golf Amsteldijk gaat het niet alleen om golfen. Het gaat om een complete golfervaring. Bij Golf Amsteldijk kun je genieten van de driving range, onze driving range biedt uitdagingen om je vaardigheden te testen en de verschillende doelen op de baan aan te pakken!  Daarnaast kun je onze unieke 9 Werelden van Golf met 9 holes Par 3 baan ontdekken, een terrein van 20 hectare, waar je elke golfslag kunt oefenen die je tegenkomt op de baan, zonder de verplichting van een GVB. Of het nu gaat om afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine stand slagen, slagen van natuurgras, van de fairway bunker naar de vlag slaan, precisie slagen, pitchen of putten, je kunt hier golfen zonder GVB en het allemaal zo vaak oefenen als jij wilt!
Ontdek de 9 holes Par 3 baan

Start jouw golfavontuur bij Golf Amsteldijk vandaag!

Bij Golf Amsteldijk kun je op verschillende manieren aan de ‘slag’, dus ook golfen zonder GVB! Word verliefd op de golfsport en overweeg de volgende stap: je GVB halen of handicap 54 met behulp van onze “op naar de grote baan” cursus. Zo ben je volledig voorbereid om elke golfbaan in Nederland te veroveren. Maak de volgende stap in jouw golfreis en ontdek alles wat Golf Amsteldijk te bieden heeft. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de wereld van golfplezier!

E-mail updates ontvangen?