Golfen zonder GVB bij Golf Amsteldijk!

Ben je net begonnen met golfen of vraag je je af waar je nog kunt golfen zonder je zorgen te maken over een GVB (golfvaardigheidsbewijs)? Goed nieuws, want bij Golf Amsteldijk ben je aan het juiste adres om te golfen zonder GVB. Ontdek onze faciliteiten en geniet van de wereld van golf!

Golfen zonder je GVB

Bij Golf Amsteldijk geloven we sterk in de filosofie dat golf voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht je niveau. Of je nu een enthousiaste beginner bent die net begint of een ervaren golfer bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen. Op onze 9 Werelden van Golf ben jij altijd welkom zonder de beperkingen van een GVB of handicap 54.
De 9 Werelden van Golf

Zonder GVB op de kleine baan

Ook kun je bij toegang tot ons oefencentrum jouw vaardigheden uittesten op onze kleine baan, oftewel de 9 holes Par 3 baan! Een uitdagende 9 holes baan met verschillende obstakels die je ook op de grote baan tegenkomt, zoals: water, heuvels en rough.
Ontdek de 9 holes Par 3 baan

WAAROM GOLFEN BIJ GOLF AMSTELDIJK?

We begrijpen dat het verkrijgen van een Golfvaardigheidsbewijs niet altijd de eerste stap hoeft te zijn. Bij Golf Amsteldijk willen we dat je meteen kunt beginnen met het genieten van de golfsport, zonder de noodzaak van een GVB. Ons golfcentrum wordt met zorg onderhouden en biedt een uitdagende, maar tegelijkertijd plezierige ervaring voor golfers van alle niveaus. Je kunt rekenen op een prachtige omgeving waarin je jouw golfvaardigheden kunt ontwikkelen en kunt golfen zonder GVB.

Verken de wereld van golf bij Golf Amsteldijk

Bij Golf Amsteldijk gaat het niet alleen om golfen. Het gaat om een complete golfervaring. Bij Golf Amsteldijk kun je genieten van de driving range, onze driving range biedt uitdagingen om je vaardigheden te testen en de verschillende doelen op de baan aan te pakken!  Daarnaast kun je onze unieke 9 Werelden van Golf met 9 holes Par 3 baan ontdekken, een terrein van 20 hectare, waar je elke golfslag kunt oefenen die je tegenkomt op de baan, zonder de verplichting van een GVB. Of het nu gaat om afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine stand slagen, slagen van natuurgras, van de fairway bunker naar de vlag slaan, precisie slagen, pitchen of putten, je kunt hier golfen zonder GVB en het allemaal zo vaak oefenen als jij wilt!
Ontdek de 9 holes Par 3 baan

Start jouw golfavontuur bij Golf Amsteldijk vandaag!

Bij Golf Amsteldijk kun je op verschillende manieren aan de ‘slag’, dus ook golfen zonder GVB! Word verliefd op de golfsport en overweeg de volgende stap: haal je GVB of handicap 54 met behulp van onze “op naar de grote baan” cursus. Zo ben je volledig voorbereid om elke golfbaan in Nederland te veroveren. Maak de volgende stap in jouw golfreis en ontdek alles wat Golf Amsteldijk te bieden heeft. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de wereld van golfplezier!
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Koop je dagkaart voor het oefencentrum bij onze receptie. Hier heb je geen GVB/GSN voor nodig!

E-mail updates ontvangen?