Veel gekocht!

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

SPORTIEF BEDRIJFSUITJE BIJ AMSTELDIJK

Op zoek naar een onvergetelijk en sportief bedrijfsuitje? Bij Golf Amsteldijk bieden we de perfecte locatie voor een dag vol teambuilding, plezier en beweging. Onze golfbaan en faciliteiten zijn ideaal voor bedrijven die hun medewerkers een unieke en actieve ervaring willen bieden. Beleef een sportief bedrijfsuitje, dat je niet snel zal vergeten!

DIT VONDEN ANDERE GOLFERS VAN ONS

S
Stephan Danser
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Onbeperkt ballen slaan, waar vind je dat. Lekker oefenen met je oude Hockey vrienden. Top.
A
A. Eweg
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
oefenen de hele dag met zoveel ballen als je wilt voor een zeer vriendelijke maandprijs, uit een ballenmachine ballen halen kost je meer per maand. de kwaliteit van de ballen is prima met gras afslagen, puttinggreen en gras chippen is super groot.Fijne oefenbunkers en natuurlijk het kortespel oefenop een leuke par drie baan
M
Mary Eerman
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Amsteldijk het Golfcentrum voor iedereen die passie heeft voor golfen! Wil je oefenen, lessen, spelen en bewegen in een fantastische sfeer dan ga je naar Amsteldijk.

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ AMSTELDIJK?

Ervaar hoe leuk een sportief bedrijfsuitje kan zijn door samen met je collega's een dagkaart bij Golf Amsteldijk te kopen. Met deze dagkaart krijg je toegang tot onze 9 Werelden van Golf, waar je elke techniek kunt oefenen: van afslaan, chippen, bunkerslagen, schuine slagen, tot afslaan van natuurgras en precisieslagen vanuit de fairway bunker, evenals pitchen en putten. Als je de technieken onder de knie hebt, kun je de competitie aangaan op onze 9 holes par 3 baan en ontdekken wie de beste golfer van het bedrijf is. Geniet van een dag vol sportiviteit en plezier voor jou en je collega's en geniet na van een drankje en een borrel bij Brasserie 10!
BEKIJK BRASSERIE 10

WAAROM EEN SPORTIEF BEDRIJFSUITJE?

Een sportief bedrijfsuitje is de perfecte manier om collega's buiten de werkplek beter te leren kennen en teamgeest te versterken. Golf Amsteldijk biedt een diversiteit aan activiteiten die geschikt zijn voor alle niveaus, van de groentjes op de green tot de ervaren golfers. Hier kun je golfen zonder GVB en onze professionele golfinstructeurs zorgen ervoor dat elke speler een geweldige tijd heeft, ongeacht hun golfervaring.
Arrangementen

E-mail updates ontvangen?