Amerikaantje

Bij Golf Amsteldijk laten wij je graag kennis maken met alle diverse spelvormen binnen golf die er te spelen zijn!  Om die reden laten wij je graag kennis maken met het leuke en opwindende spel Amerikaantje! Of je nu een echte ervaren golfer bent of net begint met golfen, Amerikaantje is een fantastisch spel dat garant staat voor plezier en uitdaging op onze prachtige golfbaan.

Wat is Amerikaantje?

Bij Golf Amsteldijk beschouwen we Amerikaantje als een vermakelijke variant op het traditionele golfspel. Het is een teamsport waarbij twee golfers samenwerken als een team tegen een ander duo. In Amerikaantje slaat elk teamlid af op elke hole, maar het beste resultaat wordt gekozen en van daaruit spelen alle teamleden om de beurt verder. Het doel is om de bal in de hole te krijgen met zo min mogelijk slagen, terwijl je ook de score van het andere team probeert te overtreffen.

Waarom Amerikaantje?

Bij Golf Amsteldijk geloven we dat Amerikaantje een geweldige manier is om competitie en teamwork te bevorderen, terwijl je geniet van een gezellige dag golfen met vrienden of familie. Het spel zorgt voor spanning en stimuleert spelers om hun beste golfspel te laten zien, terwijl ze ook kunnen genieten van de sociale interactie op de baan.

Hoe speel je Amerikaantje?

  • Vorm teams: bij Golf Amsteldijk kun je een team van twee spelers samenstellen.
  • Begin de ronde: elk team begint op de eerste tee en slaat af. Kies vervolgens het beste resultaat en speel vanaf die positie verder.
  • Speel de hole: beide teamleden slaan om de beurt vanaf de gekozen positie, totdat de bal in de hole is gespeeld.
  • Noteer scores: houd de scores bij voor elk team op elke hole.
  • Bepaal de winnaar: aan het einde van de ronde wordt het winnende team bepaald op basis van de totale score over alle holes.

Probeer Amerikaantje vandaag nog bij Golf Amsteldijk!

Of je nu een ervaren golfer bent of je nog je GVB halen moet, Amerikaantje biedt een unieke en spannende golfervaring op onze prachtige golfbaan. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te testen, competitie aan te gaan en plezier te hebben met vrienden. Dus verzamel je team, boek een dagje golfen en daag jezelf uit met een potje Amerikaantje.
Veel gekocht!

DAGKAART | €20,50

Maak onbeperkt gebruik van het grootse oefencentrum van Europa en 9 holes Par 3 baan!

E-mail updates ontvangen?