Wereld van Specials

Maak elke slag van een schuine ondergrond eigen!

Gebruik de speciale afslagplaatsen!

Een golfbaan is vrijwel nooit vlak. Meestal krijg je te maken met verschillende hellingen. Deze situaties vragen om veel oefening. Op de Wereld van Specials bieden wij de mogelijkheid om op meerdere afslagplekken met schuine standen te oefenen.

Hoe te gebruiken

Hier sla je af van afslagplekken vanuit vier verschillende schuine standen naar targets op diverse afstanden. Oefen met verschillende clubs en afstanden.

Afstand:  Van 40 tot 175 meter
Clubadvies:  Van wedge tot houten
Meer over golfclubs
paint spatter

TIPS VAN ONZE PROFESSIONAL

Onze professionals helpen je graag een handje op weg. Neem eens een kijkje bij onze golfschool. Hier bieden wij verschillende cursussen voor geïnteresseerde, beginners, amateurs en gevorderden. Voor nu hebben onze professionals al een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Let op de helling.

Let op bij het slaan vanaf hellingen dat de bal bij iedere houding een andere balvlucht heeft. Zo is de balvlucht bij een slag vanaf een opwaartse helling hoger en korter. Bij een slag vanaf een neerwaartse helling is de balvlucht een stuk lager. Pas hier je slag of club op aan.

Tip 2: Houd je club korter vast.
Wanneer je voeten onder de bal staan voor een slag vanaf een helling, let er dan op dat je de club iets korter vasthoud. Op deze manier compenseer je het hoogteverschil.

Tip 3: Ga meer door je knieën.
Staan je voeten boven de bal? En ben je van plan om een slag te oefenen? Zorg er dan voor dat je meer door je knieën gaat, zo sta je stabieler en dichter bij de bal. Op deze manier compenseer je ook weer het hoogteverschil.

E-mail updates ontvangen?