Wereld van Finesse

Oefen verschillende afstanden slaan!

Verfijn je slag

Voor iedere golfer is het belangrijk om kennis te hebben van zijn of haar eigen capaciteiten. Zo is het belangrijk om te weten met welke techniek en welke club je bepaalde afstanden behaald. Zo weet je welke clubs je uiteindelijk mee moet nemen de 9 Holes A-Status baan op en welke clubs je het beste kan gebruiken op onze Par 3 baan. Op de Wereld van Finesse bieden we jou de mogelijkheid om verschillende afstanden te oefenen. Vanaf de afslagplakken kijk je over een uitgestrekt grasveld met afstandsbordjes tot en met 80 meter.

Hoe te gebruiken

Er zijn hier twee invalshoeken mogelijk om te oefenen. Zo kun je je focussen op een bepaalde afstand en probeer uit met welke club en techniek je deze afstand bereikt. Of sla af met verschillende clubs en technieken om uit te vinden in welke situatie je welke afstand slaat en hoe hoog de balvlucht is. 

Afstand: Van 10 tot 80 meter
Clubs Alle ijzers
Meer over golfclubs
paint spatter

TIP VAN ONZE PROFESSIONAL

Onze professionals helpen je graag een handje op weg. Neem eens een kijkje bij onze golfschool. Hier bieden wij verschillende cursussen voor geïnteresseerde, beginners, amateurs en gevorderden. Voor nu hebben onze professionals al een tip voor je.

Probeer en leer!
Gebruik verschillende clubs en probeer per club de verschillende technieken: chippen, pitchen, swingen. Noteer bij iedere club en slag de afstand die je geslagen hebt. Doe dit meerdere keren. Op deze manier kun je na het oefenen een goede inschatting maken welke club en techniek je nodig hebt voor bepaalde afstanden. Handig om te weten als je de Par 3 baan of de grote baan op gaat!

E-mail updates ontvangen?