Wereld van Fairwaybunkers

Oefen je slagen uit onze enorme bunker!

Oefening baart kunst

De bunkers die we op de golfbaan naast de fairway vinden, oftewel fairwaybunkers, dienen als extra uitdaging en kunnen het spel zo een stuk interessanter maken. Daarnaast dienen ze ook om te voorkomen dat de bal in het water of out of bounds belanden. Onze grote fairwaybunker biedt de perfecte mogelijkheid om de lange slagen uit deze bunker te oefenen.

Hoe te gebruiken

Vanuit deze enorme bunker kun je langere ballen spelen naar verschillende targets op het middenterrein van de 9 Werelden. Fairwaybunkers liggen een stuk verder van de hole af dan de zogeheten green bunkers, deze bunkers vragen dan ook om een langere slag. Lukt het jou de bal uit het zand te slaan en het target te raken?

Afstand: Van 75 tot 200 meter
Clubadvies:  Sand wedge tot en met houten
Meer over golfclubs
paint spatter

TIPS VAN ONZE PROFESSIONAL

Onze professionals helpen je graag een handje op weg. Neem eens een kijkje bij onze golfschool. Hier bieden wij verschillende cursussen voor geïnteresseerde, beginners, amateurs en gevorderden. Voor nu hebben onze professionals al een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Graaf je voeten in.
Zoals bij elke slag is het belangrijk dat je stevig staat, maar in de bunker is dit misschien nog wel extra belangrijk. Zorg daarom dat je goed stevig staat en graaf je voeten een beetje in het zand.

Tip 2: Raak eerst de bal.
Zorg dat je eerst de bal raakt (en niet het zand). Zorg daarbij wel dat je zo min mogelijk zand meeslaat. Dit zorgt namelijk voor een afremmend effect. Dat willen we natuurlijk niet hebben!

Succes in onze fairwaybunkers!

Laat je de bunker netjes achter?

Om de bunkers voor iedereen netjes te houden, vragen wij om na gebruik van een of meerdere bunkers deze weer glad te harken na gebruik. Zo kan de volgende golfer in een bunker zonder voetstappen en gaten aan de slag!

E-mail updates ontvangen?