Wereld van Bunkers

Oefen je slagen uit verschillende bunkers!

Hup, de bunker uit!

Bunkers bij golf zijn een uitdagend maar essentieel onderdeel van het spel. Het beheersen van de techniek om eruit te komen kan het verschil maken tussen een goede en slechte score.  Bovendien zorgen bunkers voor variatie en plezier op de baan. Dus als je je golfspel wilt verbeteren en meer plezier wilt hebben op de baan, is het oefenen van bunkers zeker aan te raden. Op onze Wereld van Bunkers hebben wij verschillende bunkers waarin je dit kan doen.

Hoe te gebruiken

Sla hier vanuit de verschillende nagebootste green bunkers op de targets. De targets bevinden zich op verschillende afstanden om zo iedere bunkersituatie na te kunnen bootsen. Varieer in je oefensessie van bunker en afstand om zo de bunkers helemaal de baas te worden!

Afstand:  Tot 40 meter
Clubadvies:  Alle wedges
Meer over golfclubs
paint spatter

TIPS VAN ONZE PROFESSIONAL

Onze professionals helpen je graag een handje op weg. Neem eens een kijkje bij onze golfschool. Hier bieden wij verschillende cursussen voor geïnteresseerde, beginners, amateurs en gevorderden. Voor nu hebben onze professionals al een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Graaf je voeten in.
Zoals bij elke slag is het belangrijk dat je stevig staat, maar in de bunker is dit misschien nog wel extra belangrijk. Zorg daarom dat je goed stevig staat en graaf je voeten een beetje in het zand.

Tip 2: Raak eerst het zand.
Zorg er in de bunker voor dat je eerst het zand raakt en dan de bal. Dit zorgt ervoor dat de bal omhoog gaat, waardoor deze makkelijker de bunker uit gaat.

Succes in onze green bunkers!

LAAT JE DE BUNKER NETJES ACHTER?

Om de bunkers voor iedereen netjes te houden, vragen wij om na gebruik van een of meerdere bunkers deze weer glad te harken na gebruik. Zo kan de volgende golfer in een bunker zonder voetstappen en gaten aan de slag!

E-mail updates ontvangen?