Wereld van Putting Oefen de laatste golfslag!

Putt 'm in de hole!

Op het terrein van de Wereld van Putting oefen je één van de belangrijkste slagen van golf, namelijk de putt. De putten doe je bij de laatste paar meter tot de hole. Hier vind je maar liefst 5.000 vierkante meter aan greens met meerdere holes. De greens variëren in reliëf, zodat jij je kan klaarstomen voor de greens van iedere golfbaan!

Hoe te gebruiken

Op de verschillende greens kun je de laatste slag vanuit meerdere situatie oefenen. Sla de bal vanaf verschillende afstanden in zo min mogelijk slagen in de hole.

Training: Sla de bal vanaf verschillende afstanden in een hole.
Afstand: Van 0 meter tot rand green
Clubadvies: Putter (of wedge op de aangegeven plekken rond de greens)
Meer over clubafstanden
paint spatter

Tips & Tricks

Om je een beetje te helpen bij het oefenen van het putten hebben we enkele tips verzameld.

Tip 1: Oefenen, oefenen en oefenen
De putt is misschien wel de belangrijkste golfslag. Een goede putter heeft altijd een voorsprong op de golfbaan. Het is misschien niet altijd even leuk, maar zorg dat je genoeg tijd doorbrengt op de Wereld van Putting.

Tip 2: Rechte lijnen
Zorg dat de putter op één lijn ligt met het midden van de bal en de hole. Op deze manier creëer je de meest rechte slag.

Tip 3: Gebruik je schouders
Putten doe je vanuit je schouders. Zorg daarom dat je iets voorover buigt om je schouders genoeg ruimte te geven om te swingen. Houd je armen en polsen zoveel mogelijk in een vaste positie en ‘swing’ vanuit je schouders.

E-mail updates ontvangen?