VRIENDEN VAN AMSTELDIJK PUBQUIZ

Vrienden van Amsteldijk Pubquiz met Peter Heerschop bij Brasserie 10!

WAT EEN SUCCES! DE VRIENDEN VAN AMSTELDIJK PUBQUIZ IS VOLGEBOEKT.

Golf Amsteldijk heeft iets leuks voor je in petto! Op vrijdag 12 april 2024 slaan we de handen ineen met Brasserie 10 voor de supergezellige Vrienden van Amsteldijk Pubquiz, en je raadt nooit wie we hebben gestrikt als presentator... Jawel, de enige echte Peter Heerschop – cabaretier, presentator en nu ook jouw quizmaster voor de avond. Een betere mix van brains, humor en gezelligheid vind je niet snel! Met Peter aan het roer van de pubquiz weet je zeker dat het een avond vol lachen, hersenkrakers en gezelligheid wordt.

Dit is dé avond om je trivia skills van de bovenste plank te halen, te lachen met vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten in een top sfeer. Golf Amsteldijk en Brasserie 10 kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor een avond vol vertier. 

DOE JE MEE!?

Datum & tijd: Vrijdag 12 april vanaf 19.00 uur

Deelname & kosten:
Voor maar €10 per persoon, inclusief heerlijk bittergarnituur, kun je deel uitmaken van deze unieke quizavond. Je kunt je alleen inschrijven of met een team. Heb je vrienden met wie je samen een team wilt vormen? Laat ons dit dan weten via email, en we zorgen dat je samen aan een tafel komt te zitten. Teams worden gevormd uit maximaal 4 personen.

Helaas is aanmelden voor de pubquiz niet meer mogelijk.

E-mail updates ontvangen?