Golfclinic

GOLFCLINICS VOOR IEDER NIVEAU

KENNISMAKING GOLFCLINIC

Maak kennis met golf gedurende twee 50-minuten lessen met een professional, inclusief uitleg van de golfregels, en onbeperkt toegang tot de 9 Werelden van Golf. Tijdens de eerste les leer je de basisbeginselen en regels van golf, waarna je een week lang gratis toegang hebt tot de driving range met gratis leenclubs en ballen. De tweede les biedt meer uitleg en ervaring op de 9-holes Par 3 baan. Na elke les kun je in Brasserie 10 nagenieten met een gratis consumptie.

Of je nu een beginnende golfer bent die net begint of een ervaren speler die zijn spel wil verbeteren, onze golfclinic biedt een geweldige kans om onder begeleiding van ervaren professionals te groeien.
MEER INFORMATIE OVER DE KENNISMAKING GOLFCLINIC

AGENDA

Bij afwezigheid van een golfclinic adviseren wij de golfclinic in te halen bij je professional. De golfclinic wordt dan individueel gegeven voor een duur van 30 minuten. Hiervoor zal dan een tarief van €32,50 worden berekend. Het inhalen van een golfclinic bij een andere groep is niet mogelijk.
SCHRIJF JE IN VOOR DE VOLGENDE GOLFCLINICS

DIT VONDEN ANDERE GOLFERS VAN ONS

G
Gerard Barsingerhorn
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
Met mijn kleinzoon van 8 jaar hier heerlijk een paar uur doorgebracht. Fantastische faciliteiten tegen een prima prijs. Jammer dat door de hevige regenval de par 3 baan dicht was. Volgende keer kijken of we we gebruik kunnen maken van het trackman systeem. Een echte aanrader om aan je golfskills te werken.
L
Lex Koot
⭐⭐⭐⭐⭐
Google review
De greens zijn fantastisch. Vooral de vel goedemogelijkheden om te oefenen. Alles is zeer goed onderhouden. Mijn complimenten hiervoor. Ik zou zeggen ga zo door, dan ga ik ook gewoon door met golfen.
D
dexbink
⭐⭐⭐⭐
Google review
een fantastisch oefencentrum wij komen bijna iedere week op donderdag vanuit den haag om te trainen. we blijven dan de hele dag van 10.00 tot 16.00 uur vooral het afslaan van gras is een heel groot voordeel. maar ook alle andere oefenmogelijkheden worden door ons gebruikt . daarnaast gezellig clubhuis met heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel. kortom een absolute aanrader !!

GOLFCLINIC VOOR BEGINNERS

Onze golfclinic voor beginners is perfect voor diegenen die nog nooit een golfclub hebben vastgehouden of slechts een aantal keer hebben gespeeld. Tijdens deze golfclinic krijg je een stapsgewijze introductie in de wereld van golf, inclusief de basisprincipes van de swing, putting en course management. Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat je comfortabel wordt met de fundamenten van het spel, zodat je met vertrouwen de golfbaan kan betreden. De golfclinic voor beginners omvat ook het theorie-examen en bestaat uit twee wekelijkse lessen, waardoor je in slechts vier weken je HCP 54/GVB kunt behalen.
MEER INFORMATIE OVER ONZE GOLFCLINICS VOOR BEGINNERS

GOLFCLINIC VOOR GEVORDERDEN

Heb je al enige ervaring met golfen en wilt je techniek en strategie verder verfijnen? Volg dan de golfclinic voor gevorderden bij Amsteldijk. Tijdens deze golfclinic komen alle facetten van je spel aan bod: van het finetunen van je swing en het perfectioneren van je bunkerslagen tot het verbeteren van je chip- en pitchtechnieken. Onze ervaren instructeurs geven je persoonlijke tips en geavanceerde drills om je spel naar een hoger niveau te tillen. Na het volgen van deze golfclinic is je handicap lager en speel je constant.
MEER INFORMATIE OVER ONZE GOLFCLINIC VOOR GEVORDERDEN

E-mail updates ontvangen?