Hoe ziet een eerste golfles eruit bij Golf Amsteldijk?

Bij Golf Amsteldijk geloven we dat het nooit te laat is om aan je golfavontuur te beginnen! Of je nu een doorgewinterde fan bent van professionals zoals Joost Luiten of net je eerste stappen zet in de golfwereld, onze golflessen voor beginners bij Golf Amsteldijk bieden een onvergetelijke reis waar elke swing en put een nieuwe mijlpaal in je golfverhaal wordt.

Het belang van golflessen Amsteldijk voor beginners

Golf is geen sport die je in een dag of twee onder de knie krijgt, vergelijkbaar met het leren fietsen. Zelfs de meest ervaren golfers nemen regelmatig lessen om hun techniek te onderhouden. Wij begrijpen dat wanneer je voor het eerst een golfles bij Golf Amsteldijk neemt, de basis van cruciaal belang is. Een goede houding en techniek zorgen niet alleen voor betere resultaten in je golfspel en meer plezier, maar voorkomen ook blessures.

Is een golfles verplicht?

Hoewel je niet per se golfles hoeft te nemen, is het eigenlijk wel super belangrijk als je serieus aan de slag wilt in de wonderlijke wereld van golf. Een goede houding, techniek, en een beetje gevoel voor golfetiquette maken niet alleen dat je beter speelt, maar zorgen er ook voor dat je meer fun hebt en de kans op nare blessures kleiner wordt.

Wat leer je in een eerste golfles?

Je eerste golfles bij Golf Amsteldijk richt zich op de essentiële basistechnieken. Je leert onder begeleiding van ervaren PGA golfprofessionals hoe je de golfclub vasthoudt, het verschil tussen verschillende clubs, en de basis van verschillende slagen. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Voor slechts 75,- per persoon (18 jaar en ouder) krijg je een uitgebreide introductie in de wereld van golf. Gedurende drie sessies van 50 minuten word je begeleid door een ervaren golfprofessional. Tijdens deze lessen leer je niet alleen de basisvaardigheden van het golfen, maar ook de essentiële golfetiquette. Je hebt de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van leenclubs en kunt onbeperkt oefenen met driving-range ballen.

Wat deze introductie extra speciaal maakt, is de onbeperkte toegang tot de 9 Werelden van Golf gedurende de lesperiode. Hier kun je alle slagen oefenen die je tijdens een echte ronde tegenkomt, van chippen tot putten. Deze faciliteit maakt het oefenen tijdens je eerste golflessen niet alleen nuttig maar ook met veel plezier!

Wat heb je nodig bij een eerste golfles voor beginners?

Voor een soepele golfervaring, moet je ervoor zorgen dat je de juiste benodigdheden meeneemt, waaronder golfschoenen, clubs, een pitchfork, marker, golfballen, tees, een golfhandschoen, water en een versnapering. Maak je geen zorgen over clubs; je kunt ze tijdens de les van ons lenen.

Of je nu een beginner, amateur, of professional bent, bij Golf Amsteldijk hebben we golflessen op maat voor jou. Begin vandaag nog met je eerste golfles en ontdek de unieke mogelijkheden van onze golfacademie.

Golfen bij Golf Amsteldijk

Bij Golf Amsteldijk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze PGA golfprofessionals zorgen niet alleen voor instructie, maar ook voor plezier tijdens elke stap van je golfontwikkeling. Ontdek onze kennismakingscursus in 3 lessen voor beginners, inclusief instructies over golf etiquette, gratis gebruik van leenclubs, en toegang tot onze 9 werelden van golf op het oefenterrein. Voor degenen die verder willen gaan, bieden we de ‘op naar de grote baan’ cursus met als ultiem doel het behalen van handicap 54 / GVB.

E-mail updates ontvangen?