Gratis golfen in mei Sluit je abonnement af en golf tot 1 juni gratis!

Golf tot 1 juni gratis

Het is zover, we kunnen weer heerlijk buiten sporten! 

Net zoals jij hebben we onze golfsport gemist, helemaal tijdens de mooie dagen die we dit seizoen al hebben gezien. Golfen is bij uitstek een gezonde buitensport die ook nu op een veilige manier beoefend kan worden.

Sinds 11 mei is het weer toegestaan om buiten te sporten en onze deuren zijn ook weer geopend. Bij Golf Amsteldijk zijn alle golfers welkom om er alsnog een heel mooi golfseizoen van te maken. Samen genieten we op een veilige manier van onze heerlijke sport. 

Speciale aanbieding
Sla je slag en sluit nu een jaarabonnement af bij Golf Amsteldijk. Je golft dan tot 1 juni helemaal gratis en betaalt geen inschrijfkosten!

Tot 1 juni 10 euro weken bij Golf Amsteldijk!
Wil je eerst kennismaken met onze faciliteiten en prachtige 9 holes A-status baan? Tot 1 juni betaal je slechts €10,- voor je greenfee of dagkaart voor de 9 Werelden van Golf.

De 9 Werelden van Golf

Op de 9 Werelden van Golf kun je gericht werken aan alle diverse slagen die je in de baan tegenkomt. Het is met 20 hectare de grootste oefenfaciliteit van Europa. En of je nu een absolute beginner bent of een ervaren golfer, de 9 Werelden is er voor iedereen. 

Werk op de Werelden aan afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine standslagen, afslaan van natuurgras, vanuit de fairwaybunker naar de vlag slaan, precisieslagen, pitchen en putten. Je maakt altijd gratis gebruik van onze driving-range ballen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de prachtig gelegen 9 holes Par 3 baan.
paint spatter

Ontdek onze 9 holes A-status baan

De 9 holes A-status baan van Golf Amsteldijk is een prachtige baan tegen rivier de Amstel. De uitdagende baan is toegankelijk met een golfvaardigheidsbewijs. Geniet op de baan van de mooie natuur en de prachtige golfsport.

Sluit je abonnement af en golf tot 1 juni gratis

Kies voor een abonnement bij Golf Amsteldijk en geniet het hele jaar van de veranderende Nederlandse seizoenen op de baan, werk gericht aan je technieken of kom even snel een balletje slaan na je werk. Met een abonnement ben je verzekerd van een gezonde buitensport voor het komende jaar.

Sluit je jaarabonnement nu af en golf tot 1 juni helemaal gratis!
Sluit je abonnement af
paint spatter

E-mail updates ontvangen?