KENNISMAKING CASHBACK-ACTIE

Stap in de Wereld van Golf met Onze Unieke Actie!

Heb je altijd al willen golfen maar wist je niet goed waar te beginnen? Wij bieden dé oplossing om jouw golfavontuur te starten. Ontdek golf met onze Kennismaking Cashback-actie, en zet je eerste stappen op de golfbaan begeleid door echte professionals. Dit is jouw kans om in een vriendelijke en toegankelijke omgeving de basis van het golfen te leren.

Schrijf je in voor onze kennismakingslessen in april en/of mei voor slechts € 55,-. Deze lessen bieden een introductie tot de basis van golf, verzorgd door ervaren golfprofessionals in een aangename sfeer. En hier wordt het nog interessanter: als je na het afronden van de kennismakingslessen enthousiast bent geworden over golf en je inschrijft voor onze 'Op naar de Grote Baan'-cursus (onze GVB-cursus), krijg je de € 55,- van de kennismakingslessen volledig terug! Deze actie biedt een fantastische kans om zonder extra kosten dieper in de golfsport te duiken.

SCHRIJF JE DIRECT IN >>

Laagdrempelig kennismaken met golf

Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om te ervaren wat golf te bieden heeft. Onze kennismakingslessen bieden de perfecte mogelijkheid om de basis te leren en uit te vogelen of de golfsport bij jou past. De kennismaking bestaat uit:

  • 2x golfles onder begeleiding van een echte golfpro;
  • Onbeperkt toegang tot ons trainingscentrum (9 Werelden van Golf) tijdens de lesperiode;
  • Kennismaking met op onze 9 holes Par 3 baan (korte baan);
  • Gratis gebruik van driving-range ballen;
  • Gratis gebruik van leenclubs tijdens de lessen;
  • Een consumptie in Brasserie 10 na afloop van beide lessen.
Ben je na deze lessen verkocht en is de golfsport echt wat voor jou? Volg dan na de kennismaking de 'Op naar de grote baan'-cursus en maak gebruik van de € 55,- cashbackactie!
Meld je aan

Zet de Eerste Stap Naar Jouw Golfavontuur!

Waarom wachten? Dit is het perfecte moment om te beginnen met golfen. Meld je vandaag nog aan voor onze kennismakingslessen en begin jouw reis naar de golfbaan. Met onze cashback-actie heb je alles te winnen en niets te verliezen!

Begin vandaag nog met jouw golfreis en ontdek de pracht van deze sport met onze Kennismaking Cashback-actie. Schrijf je in en ervaar de voldoening en het plezier van golfen!
paint spatter
paint spatter

E-mail updates ontvangen?