Closest to the Pin competitie Win een dinerbon voor 2 personen bij Brasserie 10

Word jij de winnaar van de week?

Doe mee met de Golf Amsteldijk Closest to the Pin competitie op onze Toptracer systemen. Vanaf 19 oktober maak je iedere week kans op een dinerbon voor twee personen bij Brasserie 10!

Tot en met februari 2021 wordt er wekelijks een dinerbon voor 2 personen overhandigd aan de winnaar van die week. Vanaf 19 oktober zijn dat precies 20 weken, dus 20 winnaars. Meerdere keren winnen kan natuurlijk, maar de prijs gaat in dat geval naar de nummer 2 van die week. 

Ben jij de beste? Dan neem je niet alleen een dinerbon mee naar huis, maar maak je tijdens de finale ook nog kans op de hoofdprijs. Lees op deze pagina hoe je mee kunt doen aan de competitie.

Zo doe je mee

  • Download de Toptracer app voor Android of IOS en kies een eigen, unieke gebruikersnaam.
  • Speel ‘Closest to the Pin’ op één van onze Toptracer systemen op de driving range.
  • Bekijk aan het begin van de nieuwe week of jij op het leaderbord staat. Deze plaatsen we op Facebook.
  • Ben jij de nummer 1 van die week? Meld je dan bij de receptie en laat op je app de gebruikersnaam zien waarmee je bent ingelogd om je dinerbon in ontvangst te nemen!
paint spatter

De grote finale

Na afloop van de 20 weken zullen we alle 20 winnaars benaderen om mee te doen aan de grote finale. Tijdens de finale strijden de winnaars van de afgelopen maanden tegen elkaar in een Virtual Golf wedstrijd.

De winnaar van deze wedstrijd krijgt natuurlijk een mooie prijs.
Meer informatie hierover volgt binnenkort!

E-mail updates ontvangen?