Amsteldijk Business

Golfen - Gunnen - Groeien
Amsteldijk Business is meer dan alleen golfen in combinatie met zakelijk netwerken. Amsteldijk Business is Golfen, Gunnen en Groeien!

Golfen op een unieke plek in Europa's grootste trainingscentrum. Alle facetten van golf oefenen op de 9 Werelden van Golf, in een uurtje de 9 holes Par 3 baan lopen of de prachtige 9 holes A-statusbaan op. Het kan allemaal. Maar golfen is ook Gunnen. Wat je geeft, krijg je terug. En dat doen we bij Amsteldijk Business samen door je aan elkaars netwerk en diensten te koppelen. Maar het gaat ook nét iets verder door ook buiten de club aan elkaar te denken. Zo kunnen we elkaars netwerk inzetten voor een goed doel. Dat geeft een goed gevoel, toch? Naast Golfen en Gunnen staat Amsteldijk Business ook voor Groeien. Dat gebeurt automatisch als je elkaar dingen gunt. Zo groei je niet alleen op persoonlijk, maar ook op zakelijk vlak.

Na 9 komt 10 en dat staat bij Amsteldijk Business voor gezelligheid bij Brasserie 10. Een sfeervolle locatie waar we een Businessdag om 21:00 uur gezellig afsluiten met een hapje, drankje en muziek. Amsteldijk Business is Golfen, Gunnen en Groeien; individueel en samen!

Lid worden?

Als lid van Amsteldijk Business kun je deelnemen aan 9 volledig verzorgde Businessdagen in het jaar. Tijdens de Businessdagen staat, naast het golfen en het thema van de dag, netwerken centraal. Het uitbreiden van je netwerk is voor jou als ondernemer een kans die je niet wilt missen. De meeste deals worden gesloten op de golfbaan!

Elke Businessdag hebben wij een gastspreker, die jou meeneemt in zijn verhaal rondom het thema van die dag. Deze verrassende en inspirerende sprekers weten altijd de juiste triggers te geven, die leiden tot het uitwisselen van gedachten tussen de ondernemers.

Ben je lid van Amsteldijk Business? Dan wordt jouw logo op onze website vermeld, samen met een link naar jouw website. Daarbij kom je op ons Businessledenbord bij de ingang en op het LCD-scherm bij de receptie te staan.

Golf is de verbindende factor. Hier wil je bij zijn!

Wil je lid worden van Amsteldijk Business of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.
paint spatter

Ambassadeurs

Amsteldijk Business is Golfen, Gunnen en Groeien; individueel en samen. Wij zijn trots op onze sterk groeiende community. Op de golfbaan worden contacten gelegd en deals worden gesloten. Wij stellen onze ambassadeurs graag aan je voor.

Fotoalbum

BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN

Naast het lid worden van Amsteldijk Business biedt Golf Amsteldijk een ideale locatie voor het vieren van bedrijfsjubilea in een kalme polder omgeving. De locatie beschikt over Brasserie 10, een authentieke boerderij uitgerust met moderne voorzieningen, geschikt voor evenementen tot 120 gasten. De boerderij combineert historische charme met hedendaags comfort, en is eenvoudig bereikbaar via de A9, met ruime gratis parkeergelegenheid. Bij Golf Amsteldijk wordt een bedrijfsjubileum niet slechts als een feest gezien, maar als een viering van het verleden, het heden en de toekomst van uw bedrijf.

Kijk hier voor meer informatie over het vieren/organiseren van zakelijke events.

E-mail updates ontvangen?