Amsteldijk Business Cup

Een Dynamische Mix van Golf, Netwerken en Competitie
Welkom bij de Golf Amsteldijk Business Cup, een unieke samenkomst van golf en zakelijk netwerken. Dit evenement, speciaal voor bedrijven, biedt een geweldige kans om golfvaardigheden te tonen en zakelijke relaties op te bouwen in een informele sfeer. Deelnemers kunnen genieten van een reeks goed georganiseerde golfwedstrijden, gecombineerd met uitstekende netwerkmogelijkheden. Dit alles vindt plaats in de prachtige omgeving van Golf Amsteldijk, waar sportiviteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Of je nu een ervaren golfer bent of een beginner, de Business Cup is de perfecte gelegenheid om zowel je spel te verbeteren als waardevolle zakelijke connecties te leggen.

Volledig Verzorgde Wedstrijden

De Business Cup omvat 7 wedstrijden, compleet verzorgd met ontvangst, heerlijke maaltijden en borrelhapjes na afloop. Dit zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer waarin deelnemers kunnen socializen en genieten van de golfervaring.

Spelvorm:
Onze koppelwedstrijd format zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht het vaardigheidsniveau, kan deelnemen en bijdragen aan het teamsucces. De flexibele teamindeling maakt het mogelijk om verschillende spelers in te zetten tijdens de competitie, wat bijdraagt aan de teamdynamiek en betrokkenheid.

Volledig Verzorgde Wedstrijden:
De Business Cup omvat 7 wedstrijden, compleet verzorgd met ontvangst, heerlijke maaltijden en borrelhapjes na afloop. Dit zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer waarin deelnemers kunnen socializen en genieten van de golfervaring.

Val in de prijzen!

Iedere wedstrijd maak je kans op fantastische koppelprijzen gesponsord door vrienden van Amsteldijk, ofwel deelnemende bedrijven of ga je voor de hoofdprijs?

Win een geheel verzorgde golfreis!
paint spatter
paint spatter

Ontdek de Business Cup bij Golf Amsteldijk

Voor een bedrag van € 1.150,- per jaar per team van 2 personen, biedt de Business Cup een waardevolle ervaring die zowel betaalbaar als lonend is, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke manier om sport, gezelligheid en netwerken te combineren. Waar wacht je op!?

Lid worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder, mail naar receptie@amsteldijk.nl of bel naar 020 30 30 510.
)

Lid worden?

Wil je lid worden van onze Business Cup of heb je een vraag? Neem dan snel contact met ons op via het formulier hieronder!

* Verplichte velden.

Fotoalbum

BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN

Naast het lid worden van Amsteldijk Business biedt Golf Amsteldijk een ideale locatie voor het vieren van bedrijfsjubilea in een kalme polder omgeving. De locatie beschikt over Brasserie 10, een authentieke boerderij uitgerust met moderne voorzieningen, geschikt voor evenementen tot 120 gasten. De boerderij combineert historische charme met hedendaags comfort, en is eenvoudig bereikbaar via de A9, met ruime gratis parkeergelegenheid. Bij Golf Amsteldijk wordt een bedrijfsjubileum niet slechts als een feest gezien, maar als een viering van het verleden, het heden en de toekomst van uw bedrijf.

Kijk hier voor meer informatie over het vieren/organiseren van zakelijke events.

E-mail updates ontvangen?