Dagkaart met korting!

Oefenen met korting op de 9 Werelden van Golf? Waar verbeter jij je slag? Golf Amsteldijk viert de hele maand augustus de zomer met een leuke golfactie en entertainment voor een gezellig dagje uit. Van 1 t/m 31 augustus kan je de hele dag oefenen op de 9 Werelden van Golf voor slechts €15,00 i.p.v. €18,50. Nieuwsgierig naar de 9 Werelden van Golf? Klik hier voor meer informatie.
9 Werelden van Golf
paint spatter

Live entertainment bij Brasserie 10

Iedere zaterdagavond in augustus hebben we op het sfeervolle terras van Brasserie 10 weer Saturday-Night LIVE! Natuurlijk is het ook culinair genieten van heerlijke gerechten van de reguliere menukaart maar je kunt je ook laten verrassen met een speciaal 3-gangenmenu voor € 37,50. Van 19 – 22 uur is er live muziek van wisselende artiesten en bands. Zo hebben we op 6 augustus zangeres en pianiste Sascha Beynon die de mooiste soul, jazz, pop en R&B nummers vertolkt. Sophie Melody brengt op zaterdag 13 augustus de beste jazz en lichte muziek. Zaterdag 20 augustus is het genieten van een Caribische vibe met Aymar Torres. Gumbo & The Monk sluiten zaterdag 27 augustus af met de rauwe sound van de Mississippi Delta Blues!

Mocht je ook zondag nog willen genieten van muzikale entertainment dan ben je van harte welkom bij onze Lazy Sunday met WILD FM. Iedere zondag in augustus laat Radio-DJ Brands van 13.30 – 18.30 uur de fijnste beats horen op ons gezellige terras en zijn er live optredens. In combinatie met een lekker zomers borrelplankje en koel drankje is dit toch de ideale manier om het weekend af te sluiten!

De entree is gratis maar reserveer snel je tafel om zeker te zijn van je plekje op ons terras en vier de zomer met ons!
Reserveren

E-mail updates ontvangen?