De Wereld van Targets Werelden in de spotlight

Welkom bij de Wereld van Targets

De komende maanden zetten wij graag onze Werelden extra in de spotlight. In maart en april is het de beurt aan de Wereld van Targets. We vertellen je graag meer over de trainingsmogelijkheden op deze Wereld en we hebben natuurlijk een leuke actie bedacht om je te laten kennismaken met deze Wereld! 

Onze drivingrange op de Wereld van Targets biedt veel verschillende uitdagingen om met de juiste clubs de verspreid liggende targets aan te spelen. Van driver tot wedge, je kan hier naar hartelust trainen met diverse afstanden. Natuurlijk is de Wereld van Targets ook de plek waar je Toptracer kunt vinden, het systeem waarmee je diverse trainingen interactief kan spelen. Dit systeem is geschikt voor spelers van ieder niveau. Werk gericht aan een afstandstraining of speel een 18-holes spel op een wereldberoemde baan!

Maak in maart en april kennis met de mogelijkheden van de Wereld van Targets. Boek op maandag of vrijdag een gratis sessie met Toptracer via de receptie. Op deze dagen loopt onze Golfpro Jan Zwemmer ook regelmatig rond op de Wereld van Targets om je te voorzien van tips & trics!

Tips voor je training

  •  Je kan eindeloos technisch trainen, maar maak het ook spelgericht en mik op verschillende targets.
  • Oefen hier met alle ijzers en woods. De maximale afstand in deze wereld is 300 meter.
  • Met Toptracer kun je diverse trainingen en spellen doen, probeer ze allemaal een keer uit!
  • De statistieken die gemeten worden met Toptracer, kun je vergelijken met andere spelers en gebruiken om je swing te verbeteren.
Lees meer over Toptracer
paint spatter

Mei: de Wereld van Chipping

In mei kun je op deze pagina meer lezen over onze Wereld van Chipping. We delen weer een leuke video en onze tips & trics om je training op deze Wereld te verbeteren. Houd de website in de gaten!

E-mail updates ontvangen?