Wereld van Targets Leer hier alles over de Wereld van Targets

Targets en Toptracer

In de Wereld van Targets bieden wij je de mogelijkheid om je precisieslagen te oefenen op verschillende afstanden. Zo hebben wij op onze driving range verschillende targets geplaatst tussen de 10 en 300 meter ver. Maak daarnaast zeker ook gebruik van onze Toptracer om verschillende trainingen en spellen te doen om zo interactief aan je techniek te werken.

Hoe te gebruiken

Van driver tot wedge, onze drivingrange biedt veel verschillende uitdagingen om met de juiste clubs de verspreid liggende targets aan te spelen.

Training:  Perfectioneer je slag, gericht op onze targets.
Afstand: Tot 300 meter
Clubadvies:  Alle clubs (afhankelijk van gewenste afstand)
Meer over clubafstanden
paint spatter

Toptracer


Met de Toptracer bij Golf Amsteldijk bieden wij de mogelijkheid om op een unieke manier jouw golfskills te verbeteren. Met de Toptracer kun je door middel van verschillende trainingne en spellen jouw techniek tot in de verbeteren. De statistieken die gemeten worden, kun je vergelijken met andere spelers en gebruiken om je swing te verbeteren. Je kunt zelfs virtueel beroemde 18-holes banen spelen! Het systeem is geschikt voor golfers van ieder niveau.

Tips & Tricks

Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij enkele tips verzameld om jouw gerichte slagen tot in de puntjes te meesteren.

Tip 1: Pro-Tracer
Maak hier gebruik van verschillende clubs om een goed beeld te krijgen van de lengte die je slaat per club en waar verbetering te behalen valt. Een goed hulpmiddel hierbij is de Pro-Tracer op de Toptracer.

Tip 2: Send Scorecard
Op het beeldscherm staat de functie 'Send Scorecard'. Druk erop en alle gegevens worden atomatisch naar het opgegeven mailadres gestuurd. Zo kun je iedere keer dat je komt je verbeteringen bijhouden!

Tip 3: Virtuele holes
Speel via de Toptracer virtueel op de grootste golfbanen van de wereld en kijk hoe goed jij het doet tegenover andere spelers.

E-mail updates ontvangen?