Wedstrijden Doe je ook mee?
Na een paar kleine wedstrijdjes op de Par 3 baan in 2012 en de eerste voorzichtige stappen op de grote 9 holes baan, via de jubileumwedstrijd en de clubkampioenschappen in 2013, is de wedstrijdcommissie nu duidelijk uitgegroeid tot een geoliede machine, die met grote regelmaat leuke wedstrijden organiseert voor spelers van elk niveau.

Wedstrijden

De hoge handicapwedstrijden zijn een groot succes! Hierin spelen beginners met een handicap tussen 36.1 en 54.0 onder begeleiding van een ervaren golfer wedstrijden op de grote 9 holes baan om ervaring op te doen en om het wedstrijdelement te leren kennen. Daarnaast zijn er de maandbeker wedstrijden; een maandelijks terugkerende wedstrijd met een ranglijst. Deze zijn toegankelijk voor iedereen met een handicap tot 54.

De gezellige Woensdagavond Competitie is een wedstrijd die iedere golfer met een maximum handicap van 36 ooit gespeeld moet hebben. De vaste kern die inmiddels is ontstaan zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. In deze wedstrijd gaat het buiten de weekprijs van een sleeve ballen ook om de felbegeerde vogeltjes. Deze worden uitgereikt aan iedereen die een birdie heeft gescoord.
Bekijk de agenda
paint spatter

Wedstrijdcommissie

De groep vrijwilligers die ervoor zorgt dat iedereen aan deze leuke wedstrijden kan meedoen zit uitstekend op haar plek echter is er ruimte voor aanvulling. Graag verwelkomen wij vrijwilligers die zich willen inzetten bij het bemannen van de wedstrijdtafel bij de verschillende wedstrijden.
Indien je je hiervoor wil inzetten, dan kun je dat per e-mail kenbaar maken aan: wedstrijdcommissie@amsteldijk.nl.

Onze wedstrijden zijn altijd super gezellig en uiteraard wordt hier elke keer uitgebreid verslag van gedaan via onze Facebookpagina.
Bekijk de foto’s op Facebook

Agenda

Dit wil je niet missen

18 juli

Wac Vierbal Stableford

Vierbal Stableford
21 juli

Hoge hcp wedstrijd (met buddy) Tweebal Stableford

Tweebal Stableford
24 juli

Inloop play together Vierbal Stableford

Vierbal Stableford