Open Wedstrijden Doe je ook mee?
Na een paar kleine wedstrijdjes op de Par 3 baan in 2012 en de eerste voorzichtige stappen op de grote 9 holes baan, via de jubileumwedstrijd en de clubkampioenschappen in 2013, is de wedstrijdcommissie nu duidelijk uitgegroeid tot een geoliede machine, die met grote regelmaat leuke wedstrijden organiseert voor spelers van elk niveau.

Open wedstrijden

Alle wedstrijden bij Golf Amsteldijk zijn open wedstrijden! Ook als je lid bent van een andere golfbaan, kun je deelnemen aan onze wedstrijden.

De hoge handicapwedstrijden worden gespeeld door beginners met een handicap tussen 36.1 en 54. Onder begeleiding van een ervaren golfer kun je tijdens deze wedstrijden ervaring opdoen op de 9 holes A-status baan en leer je het wedstrijdelement kennen. Deelname aan deze wedstrijden is max. één jaar toegestaan.

De maandbeker wedstrijden zijn maandelijks terugkerende wedstrijden met een ranglijst. Deze wedstrijden zijn toegankelijk voor iedereen met een handicap tot 54.

De Woensdagavond Competitie is een wedstrijd die iedere golfer met een maximum handicap van 36 gespeeld moet hebben. In deze wedstrijd gaat het buiten de weekprijs van een sleeve ballen ook om de felbegeerde vogeltjes. Deze worden uitgereikt aan iedereen die een birdie gescoord heeft.

Daarnaast worden er voor de bij ons lessende jeugdspelers veel wedstrijden georganiseerd. Vanaf 15 jaar zijn de jeugdspelers welkom in de open wedstrijden voor volwassenen.
Bekijk alle wedstrijden
paint spatter

Agenda

Dit wil je niet missen

26 september

Vriendenwedstrijd Vierbal Stableford

Vierbal Stableford
28 september

Inloop play together Vierbal Stableford

Vierbal Stableford
3 oktober

Winter matchplay Vierbal Matchplay

Vierbal Matchplay

Wedstrijdcommissie

De groep vrijwilligers die ervoor zorgt dat iedereen aan deze leuke open wedstrijden kan meedoen zit uitstekend op haar plek, echter is er ruimte voor aanvulling. Graag verwelkomen wij vrijwilligers die zich willen inzetten bij het bemannen van de wedstrijdtafel bij de verschillende wedstrijden.
Indien je je hiervoor wil inzetten, dan kun je dat per e-mail kenbaar maken aan: wedstrijdcommissie@amsteldijk.nl.

Onze open wedstrijden zijn altijd super gezellig en uiteraard wordt hier elke keer uitgebreid verslag van gedaan via onze Facebookpagina.
Bekijk de foto’s op Facebook

E-mail updates ontvangen?