Bernard Terberg

Bernard Terberg
Niveau: Golfprofessional
Handicap: 0
Bernard is op 16 jarige leeftijd begonnen met golfen als jeugdspeler bij golfbaan de Haar. In deze periode speelde hij ook veel hockey op een redelijk hoog niveau. Na het afronden van een auto technische opleiding heeft Bernard ruim 20 jaar gewerkt als werkplaats receptionist bij een autobedrijf.

In deze tijd speelde Bernard als amateur golfer op een goed niveau en het bleef in zijn gedachten dwalen om iets met de golfsport te gaan doen. Hij ging stage lopen bij verschillende golfbanen, waaronder Amelisweerd en golfbaan de Haar, om mee te kunnen kijken op verschillende afdelingen. Zo werkte Bernard in het baanonderhoud, de horeca, beheerde hij de Par 3 baan en driving range, liep hij mee met het management en keek hij ook mee met ervaren golfprofessionals. Met deze ervaringen op zak besloot Bernard de golfopleiding te gaan volgen bij PGA Holland. Deze rondde hij succesvol af en Bernard kon aan de slag als B-professional. 

In zijn lessen is Bernard erg allround en een rustig persoon. Hij geeft iedereen de goede en juiste aandacht, met als hoger doel om iedereen enthousiast te maken voor het mooie golfspel!

Onderstaande tarieven gelden voor één of twee personen. Wil je met meerdere personen een privéles volgen bij Bernard Terberg? Dat is geen enkel probleem en is mogelijk tot maximaal 7 personen. Per extra deelnemer brengen wij 10,- in rekening indien hij/zij Amsteldijk lid is en 21,- bij een niet-lid.

Boek een Golfsessie of een speciale training in de agenda van Bernard via de button onderaan deze pagina.

Tarieven

25 minuten

 • Jeugdlid
  25,-
 • Lid Amsteldijk
  32,50
 • Geen lid Amsteldijk
  43,50 (incl. dagkaart 9 Werelden van Golf)

50 minuten

 • Jeugdlid
  40,-
 • Lid Amsteldijk
  60,-
 • Geen lid Amsteldijk
  71,- (incl. dagkaart 9 Werelden van Golf)

E-mail updates ontvangen?