Winteraanbieding Voordelig je swing verbeteren tussen 1 november en 31 maart

Met korting golfen in de winter

De winter is de ideale periode om je techniek te verbeteren, zodat je in het nieuwe jaar weer met een verbeterde swing van start kunt gaan. Beter en stabieler golfen, je handicap verlagen of gewoon verder kunnen slaan dan je op dit moment doet? Onze Golfpro's Jan en Vanessa staan ook deze maanden voor je klaar. Nu profiteer je zelfs van extra korting op privélessen!

Dit kun je verwachten in de privélessen van Golfpro's Jan en Vanessa 
Gebaseerd op jouw specifieke vraag of probleem ga jij aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van het juiste oefenmateriaal en hulpmiddelen ter ondersteuning. Met behulp van een video analyse V1 golf (putten, chippen, pitchen, swing), krijg je daarnaast ook meer inzicht in je techniek. Verder ga je aan de slag met baanmanagement, waardoor jij de volgende keer goed voorbereid de baan op gaat.


Tussen 1 november 2019 en 31 maart 2020 golf jij met €60,- korting.
Boek nu 6 privélessen voor de prijs van 5!

Maak kennis met Golfpro Jan Zwemmer

Jan is een gedreven golfprofessional die met passie zijn leerlingen weet te inspireren. Elk niveau speler kan bij hem terecht: lage en hoge handicappers, totale beginners en natuurlijk ook de jeugdspelers. Hij is al 18 jaar professional en lid van de PGA Holland. Dus wil je een golfswing die herhaalbaar is of wil je gewoon veel meer plezier op de golfbaan beleven? Boek dan je les bij Jan!

Boek nu 6 privélessen bij Jan in de periode van 1 november 2019 tot 31 maart 2020 voor de prijs van 5. Verbeter deze winter je swing met €60,- korting!
Boek je les bij Jan!
paint spatter

Ontmoet Golfpro Vanessa Elzinga

Vanessa is jong begonnen op een Duitse golfbaan waar haar moeder werkte. Door alle ervaring en inspiratie die ze heeft opgedaan kon ze van haar passie haar beroep maken. Na werkzaam te zijn geweest als golfpro in Duitsland, Egypte en Turkije kwam zij in Nederland terecht. Hier is zij als golfprofessional bij Naarderbos gaan werken en heeft daar 10 jaar gewerkt. Vanessa is heel allround en geeft met heel veel enthousiasme les. Haar doel is om iedereen met veel plezier te laten golfen. 

Boek nu je les bij Vanessa met korting: 6 privélessen in de periode van 1 november 2019 tot 31 maart 2020 voor de prijs van 5. Verbeter deze winter je swing met €60,- korting!
Boek je les bij Vanessa!

E-mail updates ontvangen?