Korting op je dagkaart Tijdelijke actie
Sinds 11 mei zijn we weer heerlijk open met ons Golf Amsteldijk. Dat golfen populair is in deze dagen, hebben we absoluut gemerkt. Wat gezellig druk was het en is het!

Wegens succes hebben we besloten om de actie van de dagkaarten voor de 9 Werelden van Golf en van de jaarkaarten te verlengen. De dagkaarten zijn nog steeds verkrijgbaar voor € 15,-. Bij het afsluiten van een abonnement voor een jaarkaart betaal je tijdelijk geen inschrijfkosten en golf je de eerste maand helemaal gratis! 

Greenfees voor de 9-holes grote baan zijn vanaf 1 september weer € 25,-.

Maatregelen COVID-19

Uiteraard dragen we zorg voor jouw en onze gezondheid. Daarom hebben we een aantal voorwaarden opgesteld om veilig gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten. Deze specifieke zaken willen we hier even benoemen:

  • Betaal graag met pin of contactloos.
  • Kom je met meer dan één persoon? Betreed dan niet tegelijk de receptie om greenfees of dagkaarten af te rekenen. Doe dit om en om. Daar help je ons echt mee!
  • In de baan zijn de harken terug. De speler dient na gebruik van een hark direct de handen te desinfecteren met zelf meegenomen gel of doekjes.
  • Gebruik zoveel mogelijk de digitale scorekaart.
  • Volg de aanwijzingen van onze collega’s goed op.
Lees meer over de maatregelen
paint spatter

E-mail updates ontvangen?