Korting op je greenfee of dagkaart Tijdelijke actie
Sinds 11 mei zijn we weer heerlijk open met ons Golf Amsteldijk. Dat golfen populair is in deze dagen, hebben we absoluut gemerkt. Wat gezellig druk was het en is het! Om die gezelligheid vast te houden, hebben we besloten om tijdelijk de greenfees voor de 9-holes grote baan van € 25,- voor slechts € 19,- aan te bieden. De dagkaarten voor het oefencentrum bieden we aan van € 18,50 voor € 15,-. Kies je voor een jaarkaart? Dan betaal je tijdelijk geen inschrijfkosten en golf je de eerste maand gratis! Hierdoor hopen we dat het beoefenen van je favoriete sport ook in deze tijden bereikbaar blijft op Golf Amsteldijk.

Maatregelen COVID-19

Uiteraard dragen we zorg voor jouw en onze gezondheid. Daarom hebben we een aantal voorwaarden opgesteld om veilig gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten. Het volledige protocol kun je hier bekijken, maar deze specifieke zaken willen we hier even benoemen:

  • Betaal graag met pin of contactloos.
  • Kom je met meer dan één persoon? Betreed dan niet tegelijk de receptie om greenfees of dagkaarten af te rekenen. Doe dit om en om of kies van tevoren iemand die alles afrekent. Daar help je ons echt mee!
  • Gebruik zoveel mogelijk de digitale scorekaart.
  • Volg de aanwijzingen van onze collega’s goed op.
paint spatter

Ontspannen na het golfen

Naast Golf Amsteldijk is ook Brasserie 10 weer geopend en kun je hier terecht voor een heerlijke lunch of diner, een borrel of een lekkere kop koffie. Met verschillende terrassen hebben wij het mogelijk gemaakt om hier van het heerlijke weer te genieten. Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften die opgesteld zijn door de overheid in samenwerking met het RIVM. Ook voor de brasserie hebben wij maatregelen opgesteld, zo is het reserveren van een tafel voor een lunch of diner in de brasserie verplicht. 

Bekijk het voorjaarsmenu en reserveer alvast je tafel op de website van Brasserie 10.

Lidmaatschap en businessleden

Sinds 1 juni 2020 zijn we weer de automatische incasso’s gaan verwerken. Bij de leden die aan het begin van hun jaarlidmaatschap het volledige jaarbedrag ineens hebben betaald, zullen we het lidmaatschap, zonder extra kosten, twee maanden verlengen. 

Voor onze Businessleden hadden we al aangekondigd dat we het lidmaatschap tot 1 september 2020 zouden bevriezen. Dat blijft natuurlijk van kracht, maar we hopen jullie op korte termijn toch weer te mogen uitnodigen voor gezellige activiteiten, waarbij het natuurlijk in de basis om golfen, gunnen en groeien gaat. De gezelligheid zullen we zeker niet vergeten, ondanks dat we zullen moeten voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen!
paint spatter

E-mail updates ontvangen?