Open Jeugddag Sport, spel en plezier op 8 maart 2020

Ontdek samen de golfsport

Op 8 maart 2020 is het weer zover: Golf Amsteldijk organiseert de Open Jeugddag. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom om te ervaren hoe leuk en uitdagend golf kan zijn. In het programma ligt de nadruk op sport, spel en vooral samen plezier maken! 

In onze gratis Open Jeugddag proeflessen maak je samen kennis met deze leuke sport. Er zijn voor zowel de kinderen als volwassenen proeflessen waarvoor je je kunt inschrijven. Na de lessen wordt het echt spannend: je kan dan ook nog meedoen aan een leuke wedstrijd op onze Par 3 baan, waar je 3 holes tennis, 3 holes voetbal en 3 holes golf speelt. Lukt het jou om na de les je ouders te verslaan in een wedstrijd?

Programma

Maak op onze Open Jeugddag kennis met de golfsport door je in te schrijven voor één van de gratis proeflessen van onze jeugdpro's en doe daarna mee aan de leuke wedstrijd op de Par 3 baan. In Brasserie 10, naast de golfbaan, kun je terecht om je aan te melden, je in te schrijven voor ons jeugdgolf lesprogramma en voorzien we je natuurlijk graag van een hapje en drankje!

Lesronde 1
11:00 uur - 12:00 uur: Volg een gratis golfles, er is voor zowel de jeugd als de volwassenen een proefles.
12:00 uur - 13:00 uur: Doe na de les mee aan de wedstrijd voor jeugd en volwassenen op de Par 3 baan. 

Lesronde 2
13:00 uur - 14:00 uur: Volg een gratis golfles, er is voor zowel de jeugd als de volwassenen een proefles.
14:00 uur - 15:00 uur: Doe na de les mee aan de wedstrijd voor jeugd en volwassenen op de Par 3 baan. 

Doe je mee? Meld je dan via onderstaande button aan voor een proefles en wedstrijd op de Par 3 baan. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal klaarstaat.
Schrijf je hier in voor de proeflessen en wedstrijden
paint spatter

Jeugdlessen bij Golf Amsteldijk

Heb je door de Open Jeugddag interesse gekregen in de golfsport? Bij Golf Amsteldijk bieden wij een speciaal lesprogramma aan voor de jeugd. Hierbij ligt de nadruk op sport en spel. Golf moet leuk en uitdagend zijn! De techniek wordt aangeleerd door middel van leuke spelletjes om de leerlingen op een uitdagende manier enthousiast te maken voor de golfsport. Ook organiseren wij voor de jeugd wedstrijden en kampen, zowel voor de beginnende als gevorderde jeugd.
Meer informatie over het lesprogramma

E-mail updates ontvangen?