Maatregelen coronavirus Alles over het veilig beoefenen van de golfsport bij Golf Amsteldijk

Veilig golfen voor iedereen

Golfen is bij uitstek een sport die je ook in deze tijden veilig kunt beoefenen. Ook bij Golf Amsteldijk staat de gezondheid van onze gasten en onze collega's voorop. Op deze pagina kun je meer lezen over de maatregelen die we hebben opgesteld in verband met het COVID-19 virus. Zo kunnen we op een verantwoorde manier weer genieten van onze golfsport. Heb je nog verdere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar.

MAATREGELEN COVID-19

Uiteraard dragen we zorg voor jouw en onze gezondheid. Daarom hebben we een aantal voorwaarden opgesteld om veilig gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten. Het volledige protocol kun je via de onderstaande knop bekijken, maar deze specifieke zaken willen we hier even benoemen:

  • Betaal graag met pin of contactloos.
  • Kom je met meer dan één persoon? Betreed dan niet tegelijk de receptie om greenfees of dagkaarten af te rekenen. Doe dit om en om. Daar help je ons echt mee!
  • In de baan zijn de harken terug. De speler dient na gebruik van een hark direct de handen te desinfecteren met zelf meegenomen gel of doekjes.
  • Gebruik zoveel mogelijk de digitale scorekaart.
  • Volg de aanwijzingen van onze collega’s goed op.
Bekijk het volledige protocol
paint spatter

ONTSPANNEN NA HET GOLFEN

Naast Golf Amsteldijk is ook Brasserie 10 weer geopend en kun je hier terecht voor een heerlijke lunch of diner, een borrel of een lekkere kop koffie. Met verschillende terrassen hebben wij het mogelijk gemaakt om hier van het heerlijke weer te genieten. Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften die opgesteld zijn door de overheid in samenwerking met het RIVM. Ook voor de brasserie hebben wij maatregelen opgesteld, zo is het reserveren van een tafel voor een lunch of diner in de brasserie verplicht.

Bekijk het menu en reserveer alvast je tafel op de website van Brasserie 10.
Ga naar de website van Brasserie 10

LIDMAATSCHAP EN BUSINESSLEDEN

Sinds 1 juni 2020 zijn we weer de automatische incasso’s gaan verwerken. Bij de leden die aan het begin van hun jaarlidmaatschap het volledige jaarbedrag ineens hebben betaald, zullen we het lidmaatschap, zonder extra kosten, twee maanden verlengen.

Voor onze Businessleden hadden we al aangekondigd dat we het lidmaatschap tot 1 september 2020 zouden bevriezen. Dat blijft natuurlijk van kracht, maar we hopen jullie op korte termijn toch weer te mogen uitnodigen voor gezellige activiteiten, waarbij het natuurlijk in de basis om golfen, gunnen en groeien gaat. De gezelligheid zullen we zeker niet vergeten, ondanks dat we zullen moeten voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen!
paint spatter

E-mail updates ontvangen?