Clubfitting XL Gratis clubfitting door Golfplaza

Golfplaza organiseert gratis clubfitting!

Iedere golfer is uniek en heeft o.a. een eigen swingstijl, lichaamsopbouw, coördinatie en swingsnelheid. Tijdens een uitgebreid gesprek worden al deze - en andere - aspecten doorgelicht. Pas daarna ga je ballen slaan op de simulator om een swinganalyse te maken. Het fitten van golfclubs kan met de topmerken in de golfwereld, zoals Ping, Callaway, Wilson, Titleist en TaylorMade.

Eerst zal een ervaren specialist, na een intakegesprek, de clubs aan een optische keuring onderwerpen. Hierbij kan de specialist je van tips voorzien m.b.t. regrippen of - indien nodig - vervanging van het materiaal. Golfplaza gaat uit van een deskundig opgesteld stappenplan om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Clubfitting XL

Clubfitting XL is elke tweede zondag van de maand (behalve augustus) voor zowel starters als game-improvement golfers. Reserveer tijdig een clubfitting via onderstaande knop of boek een golfles i.c.m. een fitting. Profiteer van 10% extra korting tijdens de fittingdag op clubs uit de collectie van 2019. Ook ontvang je tijdens de fittingdag koffie met een lekkernij en een gratis dozijn ballen!

De eerstvolgende clubfitting vindt plaats op zondag 8 september. Via onderstaande button kom je op de website van Golfplaza. Scroll naar beneden voor Clubfitting Amsteldijk en geef je op!
Inschrijven
paint spatter

E-mail updates ontvangen?