Kick-off games SLA HET NIEUWE GOLFSEIZOEN AF MET ONZE KICK-OFF GAMES OP ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MAART 2023 TUSSEN 12.00 en 16.00 UUR.
Ook dit jaar staat er weer een feestelijk Kick-off weekend op de agenda. Met 5 verschillende Kick-off games, gezellig entertainment en heerlijke snacks bij de buitenbar luiden we het nieuwe golfseizoen in.

Wat er op je staat te wachten:

-
Een weekend vol gezelligheid op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 tussen 12.00 en 16.00 uur.
- Gratis toegang en deelname voor een leuk dagje uit op de 9 Werelden van Golf!
- Diverse golfspellen om jezelf uit te dagen.
- Onze sfeervolle buitenbar is geopend voor hapjes en drankjes.
- Mooie prijzen om te winnen.

Let op: De openingstijden van de 9 Werelden van Golf zijn het hele weekend van 08.00 - 21.00. De Kick-off games vinden beide dagen plaats van 12.00 - 16.00 uur. Zowel toegang als deelname is het hele weekend gratis.

GAMES

Kom op zaterdag of zondag langs tussen 12.00-16.00 uur om jezelf én elkaar uit te dagen! 

Toptracer             1. Longest drive            2. Neary
Wereld van Putting 3. Monsterput
Wereld van Bunkers 4. Bunkerslag 5. Flopshot

Aanmelden voor deze games kan op de dag zelf bij de wedstrijdtafel, die zichtbaar is bij de entree van het terrein. Toegang en deelname is dit weekend gratis en reserveren of eerder aanmelden is niet nodig. Naast de 5 verschillende games kun je ook oefenen op rest van de 9 Werelden van Golf en de Par 3 baan.
paint spatter

Daag jezelf uit!

Ondanks dat de gezelligheid met elkaar centraal staat, zijn er ook mooie prijzen te winnen* bij de games.
Er worden maar liefst 6 dagprijzen op zowel zaterdag als zondag verloot. Daarnaast zijn er 2 grote prijzen voor 2 weekendwinnaars.

Dagprijzen: Waardebon Amsteldijk t.w.v. €50,- 
Weekendprijzen: Waardebon Jumbo Golf t.w.v. €500,-

*Winnen kan alleen als je aan alle spellen van de Kick-off games hebt deelgenomen. Als je zaterdag al mee hebt gedaan, kun je zondag niet nogmaals mee doen om je score te verbeteren. Je eerste scores tellen. 

De buitenbar is weer geopend!

Een heerlijke maaltijd vers van de Big Green Egg en een verfrissend drankje bij de buitenbar. Tijdens dit gehele weekend is de buitenbar geopend en kun je als deelnemer met jouw consumptiemuntjes een gratis burger of een kleine Amsteldijk salade halen in combinatie met een drankje. Deze muntjes ontvang je als je je aanmeldt bij de wedstrijdtafel.

E-mail updates ontvangen?